Poznati

Šakira: Pike ne razume spotove, a sinove ne teram da slušaju moju muziku

Komentari

Autor: ET Canada

28/07/2021

-

14:26

Šakira: Pike ne razume spotove, a sinove ne teram da slušaju moju muziku
Šakira - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Šakira je sredinom jula objavila novi singl "Don’t Wait Up", a u razgovoru za ET Canada je otkrila da je poruka pesme uticala i na njen život sa fudbalskom super-zvezdom Žerarom Pikeom.

"Morate držati muškarce na nogama. To je realnost. Da, mislim da pesma prilično dobro dočarava taj osećaj", rekla je muzička zvezda.  

Na pitanje čije mišljenje najviše uvažava kada je reč o novoj muzici na kojoj radi ili novom spotu, Šakira kaže da već godinama ima odličan tim žena, ali da voli da pita za mišljenje i dugogodišnjeg partnera.

"Kad pitam svog muža, koji se ne razume u posao kojim se bavim, niti razume spotove najbolje, često ume da kaže kako video nema veze sa pesmom. Pomirim se s tim, u redu ne moramo sad o tome razgovarati, ali uvek volim da ga pitam šta misli", kaže Šakira i dodaje:

"Što se tiče naša dva sina, mislim da cene moju muziku. Ali ne teram ih da slušaju moju muziku, pokušavam da izbegnem da sviram sviju muziku u kući. Ne mogu poreći i pobeći od stvarnosti, mi jesmo javne ličnosti, ali se trudimo da im pružimo što više normalnosti i živimo zaista kao vrlo jednostavni ljudi", zaključila je Šakira.

Komentari (0)

Magazin