Poznati

Suzan Sarandon: Volela bih da imam saputnika, muškarca, ženu - godine nisu bitne

Komentari

Autor: People

07/08/2021

-

15:15

Suzan Sarandon: Volela bih da imam saputnika, muškarca, ženu - godine nisu bitne
Suzan Sarandon - Copyright AP/Evan Agostini

veličina teksta

Aa Aa

Suzan Sarandon kaže da bi volela da nađe osobu s kojom bi provela ostatak života, ali joj se ne žuri.

"Volela bih da imam saputnika, muškarca, ženu - godine nisu bitne", rekla je 74-godišnja glumica za magazin Pipl. 

"Ali volela bih da to bude neko avanturističkog duha. Takođe, da to bude neko ko o nečemu strastveno brine i ko voli ono što radi, šta god to bilo. Pretpostavljam da je suština u tome da sam otvorena, ali ne znam... Zbog kovida nije idealno vreme za ljubavne sastanke i potragu za ljudima. Ne znam, ali ću svakako biti srećna stvarajući uspomene sa mojom decom", rekla je Sarandon.

Glumica ima ćerku Evu Amuri (35) koju je dobila sa italijanskim rediteljem Frankom Amurijem i sinove Džeka Henrija Robinsa (31) i Majlsa Robinsa iz veze sa Timom Robinsom.

"U pogledu romantične veze, ne znam... Taj prozor se možda zatvorio, ali ću se zauvek nadati, ne i očajavati", rekla je Sarandon.

Iako je otvorena za mogućnost ulaska u ljubavnu vezu, kaže da uživa i u solo životu, budući da je poslednju vezu sa rediteljem Džonatanom Briklinom okončala 2015. godine.

"Mislim da sam otvorena za ideju da budem s nekim, ali znate, potrebno je da neko bude izuzetan, kako bi delio sa mnom ormarić za lekove. Mislim da su ti dani prošli", rekla je Sarandon nedavno u podkastu Dir Medije.

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Magazin