Poznati

Advokat Šona "Didija" Kombsa komentarisao istragu protiv repera: "To je lov na veštice"

Komentari

Autor: Variety

27/03/2024

-

18:02

Advokat Šona "Didija" Kombsa komentarisao istragu protiv repera: "To je lov na veštice"
Šon Didi Kombs - Copyright Tanjug AP/Willy Sanjuan/Invision/AP, File)

veličina teksta

Aa Aa

Advokat Šona "Didija" Kombsa oglasio se nakon što je policija pretresla reperova imanja u Majamiju i Los Anđelesu, nazvavši optužbe protiv njega "lovom na veštice".

U saopštenju njegov advokat Aron Dajer okarakterisao je istragu kao "zasedu bez presedana" i "lov na veštice".

"Juče je došlo do grozne prekomerne upotrebe sile", naveo je u saopštenju advokat, prenosi Variety.

"Nema izgovora za to i neprijateljsko raspoloženje koje su vlasti pokazali prema njegovoj deci i zaposlenima. Gospodin Kombs nikad nije priveden, ali je komunicirao i sarađivao sa vlastima. Uprkos medijskim spekulacijama, ni gospodin Kombs niti bilo ko od njegovih članova porodice, nije uhapšen niti je na bilo koji način sprečen da putuje. Ovo je zaseda bez presedana, koja je u kombinaciji sa prethodnim koordinisanim medijskim prisustvom, dovela do preuranjenog rasuđivanja o gospodinu Kombsu i ništa je više od lova na veštice povodom neosnovanih optužbi u građanskim tužbama. U njegovom slučaju nije utvrđena nikakva kriminalna ili građanska odgovornost za bilo koju od optužbi. Gospodin Kombs je nevin i nastaviće svakodnevno da se bori da skine ljagu sa svog imena", napisao je Dajer.

Tanjug AP/Eric Thayer

 

Podsećamo, američki federalni agenti pretresli su u ponedeljak dve kuće koje pripadaju poznatom muzičaru, i to u Los Anđelesu i Majamiju, kojim su se u detaljnim pretragama pridružili i istražitelji unutrašnje bezbednosti.

U javnost su isplivale najrazličitije tvrdnje o njegovim navodnim nasilnim ispadima, počev od njegove bivše devojke i R&B pevačice Kejsi koja tvrdi da ju je reper godinama fizički i seksualno zlostavljao. 

Takođe, jedna žena potom je tužila Kombsa zbog navodnog silovanja, kada je imala samo 17 godina.

Inače, Kombs je bio među najuticajnijim hiphop producentima u poslednje tri decenije. Izgradio je jednu od najvećih muzičkih imperija i sarađivao sa velikim imenima kao što su Meri Džej Blajdž, Ašer, Lil Kim, Fejt Evans i mnogi drugi.

Osvojio je tri Gremi nagrade, a imao je i liniju garderobe "Sean John", kao i televizijsku mrežu Revolt TV.

Didi je izričito porekao sve optužbe o seksualnim prestupima nazvavši ih "mučnim". Takođe je tvrdio da je on žrtva "pojedinaca koji se nadaju brzom novcu".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin