Poznati

Izvinite dame, ali opljačkane ste, poručio Bojsi iz "Mućki" nakon što je Srbija zauzela 15. mesto na Evrosongu

Komentari

Autor: Euronews

23/05/2021

-

15:17

Izvinite dame, ali opljačkane ste, poručio Bojsi iz "Mućki" nakon što je Srbija zauzela 15. mesto na Evrosongu
Izvinite dame, ali opljačkane ste, poručio Bojsi iz "Mućki" nakon što je Srbija zauzela 15. mesto na Evrosongu - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Zvezda kultne serije "Mućke", britanski glumac Džon Čalis čestitao je "Uragankama" na osvojenom 15. mestu na Evroviziji, iako se čini da je očekivao da će predstavnik Srbije na Pesmi Evrovizije proći bolje.

"Izvinite dame - opljačkane ste, kako bi rekao Del Boj. Ipak, 102 glasova više nego Engleska. Bravo", objavio je britku poruku, baš u stilu svog lika iz "Mućki" na Tviteru.

Srpske prestavnice su već prvim vatrenim nastupom prikupile najveći broj lajkova na zvaničnom Tviter profilu Evrovizije, i to u poređenju sa svim učesnicima druge polufinalne večeri, a nastup Hurricane je bio i najgledaniji na platformi Jutjub.

Ni prvi nastup Sanje, Ksenije i Ivane nije promakao Čalisa, koji je na Tviteru tada napisao: "Rekao sam vam! Kakva zemlja! Večeras je Srbija ponosna!"

Džon Čalis je nekoliko puta dolazio u Srbiju, a odlazeći iz Beograda uvek je imao samo reči hvale. U Srbiji je i snimao dokumentarac upravo o fenomenu serije "Mućke" i njegovom liku, koji je proslavio Srbiju u Velikoj Britaniji.

"Osećao sam se kao pop zvezda, bilo je izvanredno. Stalno su me pitali gde je Marlin", rekao je tada Džon o svom iskustvu tokom boravka u Srbiji.

Komentari (0)

Magazin