Poznati

Najbogatiji pas na svetu prodaje nekadašnju Madoninu kuću

Komentari

Autor: Independent

21/11/2021

-

11:02

Najbogatiji pas na svetu prodaje nekadašnju Madoninu kuću
Najbogatiji pas na svetu prodaje nekadašnju Madoninu kuću - Copyright AP/Evan Agostini, profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Nemački ovčar Gunter, koji je naslednik velikog bogatstva grofice Karlote Libenštajn, prodaje kuću u Majamiju koja je ranije bila u vlasništvu Madone i to po "paprenoj" ceni.

Madona je tim povodom na Instagram storiju objavila: "Ono kad saznaš da pas prodaje tvoju staru kuću po tri puta većoj ceni od one po kojoj ste je vi prodali". 

"Kraljica popa" živela je u toj kući pre dve decenije, ali je sada u Gunterovom vlasništvu, koji je imanje nasledio od svog dede.

profimedia

 

Kuća ima osam spavaćih soba i pogled na okean.

Pas trenutno uživa u luksuzu sa ličnim kuvarom, spava u nekadašnjem Madoninom krevetu i nosi ogrlicu optočenu dijamantima. 

Prvi naslednik grofice Libenštajn bio je njegov pradeda, koji je dobio na raspolaganje više miliona dolara, a od tada su sva pokolenja ove porodice nemačkih ovčara (od kojih svi nose ime Gunter) živela na "visokoj nozi", putovala privatnim avionima i odlazili na luksuzna letovanja.

profimedia

 

O Gunteru i njegovoj imovini za koju se procenjuje da iznosi preko pola milijarde dolara, brine se više članova odbora koji, između ostalog, trguju i njegovim nekretninama.

Inače, kuća u Majamiju nije Gunterova glavna rezidencija - on najviše vremena provodi u svojoj vili u Toskani.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin