Poznati

Kira Najtli nije pogledala film "U stvari ljubav" još od premijere: "Da, znam da sam završila sa mužem"

Komentari

Autor: Entertainment Weekly

13/12/2021

-

12:04

Kira Najtli nije pogledala film "U stvari ljubav" još od premijere: "Da, znam da sam završila sa mužem"
Kira Najtli nije pogledala film "U stvari ljubav" još od premijere: "Da, znam da sam završila sa mužem" - Copyright AP/Joel C Ryan

veličina teksta

Aa Aa

Među filmovima u kojima mnogi uživaju u vreme zimskih praznika, već godinama je i "U stvari ljubav", ali jedna od zvezda tog filma, nije ga pogledala još od premijere 2003. godine.

Kira Najtli kaže da se ne seća koga je njen lik (Džulijet) odabrala, jer se taj film ne gleda u njenoj kući.

"Ne, nisam ponovo gledala film. Da, znam da ostajem s mužem", rekla je glumica kroz smeh u novom intervjuu za Entertainment Weekly.

U filmu se Mark (Endrju Linkoln) zaljubljuje u ženu svog najboljeg prijatelja Džulijer (Kira Najtli), a to joj saopštava u čuvenoj sceni u kojoj joj ispred kuće pokazuje ljubavnu poruku.

Ona ga kratko poljubi, ali se vraća u kuću kod muža.

Pošto je poslednjih godina Džulijetina odluka bila predmet rasprave kako među ljubiteljima filma, tako i među ekipom koja je na njemu radila, reditelj Ričard Kertis je 2017. snimio i petnaestominutni nastavak - specijal za Dan crvenih noseva, emitovan u okviru humanitarne kampanje na BBC One u kom je otkriveno da je ona ostala sa mužem, a da je Mark završio u braku sa Kejt Mos.

"Znam da moram da pogledam film, ali je tako čudno gledati filmove u kojima igrate", priznala je Najtli.

Komentari (0)

Magazin