Poznati

Endrju Garfild: Izmakla mi je uloga u "Letopisima Narnije" jer nisam bio dovoljno zgodan

Komentari

Autor: Entertainment Tonight

16/01/2022

-

15:08

Endrju Garfild: Izmakla mi je uloga u "Letopisima Narnije" jer nisam bio dovoljno zgodan
Profimedia - Copyright Profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Endrju Garfild danas je jedna od najtraženijih Holivudskih zvezda, ali je morao da prevaziđe mnoge prepreke kako bi došao do vrha.

Zvezda "Spajdermen" franšize nedavno se prisetio toga da je 2008. bio jedan od kandidata za ulogu u filmu "Letopisi Narnije: Princ Kaspijan", ali da je nije dobio zbog "svog izgleda".

"Sećam se da sam bio tako očajan. Bio sam na audiciji za ulogu princa Kaspijana u 'Letopisima Narnije' i mislio da bi to moglo da bude to. Međutim, ulogu je dobio taj zgodni, briljantni glumac Ben Barns. Mislio sam da je to nešto što se tiče mene i njega i bio sam opsednut", rekao je Garfild za Entertainment Tonight.

Kada je čuo da nije dobio ulogu, Garfild je počeo da zahteva objašnjenje od svoje agentkinje.

"Ona je odjednom popustila usled mog konstantnog zvocanja i rekla mi: 'Endrju, to je zato što misle da nisi dovoljno zgodan'", izjavio je glumac.

Međutim, uprkos tome što mu je taj neuspeh poljuljao samopouzdanje, njegova karijera nastavila je da napreduje. Dobio je Zlatni globus za najboljeg glumca u mjuziklu/komediji za svoju ulogu kompozitora Džonatana Larsona u Netfliksovom ostvarenju "Tick, Tick... BOOM!", a pojavljuje se i u novom filmu o Spajdermenu "Put bez povratka" ("Spider-Man: No Way Home").

Međutim, Garfild ističe da ne gaji nikakvu ogorčenost prema Barnsu i opisuje glumca kao "zgodnog i talentovanog čoveka".

"Kad se osvrnem, nisam nesrećan zbog te odluke, mislim da je uradio odličan posao", rekao je glumac.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin