Poznati

Bivša mis SAD Česli Krist tragično preminula u 31. godini

Komentari

Autor: CNN

31/01/2022

-

10:49

Bivša mis SAD Česli Krist tragično preminula u 31. godini
Bivša mis SAD Česli Krist tragično preminula u 31. godini - Copyright Profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Bivša mis Sjedinjenih Američkih Država Česli Krist preminula je u nedelju ujutru u 31. godini života, saopštila je njena porodica. 

Krist, koja je krunisana za mis SAD 2019. i koja je često bila u ulozi voditeljke i reportera na kablovskoj tv Extra skočila je sa zgrade na Menhetnu, potvrdili su iz policije Njujorka.

"Skrhani i s velikim bolom, saopštavamo da je preminula našava voljena Česli. Njena velika svetlost inspirisala je druge širom sveta zajedno sa njenom lepotom i snagom. Brinula je, volela je, smejala se i sijala", stoji u saopštenju porodice koje je preneo CNN.

Pre smrti, Krist je podelila na Instagramu jednu svoju fotografiju i objavu: "Neka vam ovaj dan donese odmor i mir".

 

 

Ona je bila advokat i zalagala se za reformu pravnog sistema u Americi. Stekla je tri diplome na dva univerziteta.

Bavila se građanskim parnicama u advokatskoj firmi i besplatno pomagala nedužno osuđenim zatvorenicima da dobiju smanjenje kazni.

"Česli je bila otelotvorenje ljubavi i službe drugima, bilo da je reč o njenom advokatskom radu i borbi za socijalnu pravdu ili kao mis Amerike i voditeljka na televiziji Extra. Ali što je najvažnije, znamo da će njen uticaj kao ćerke, sestre, prijatelja, mentora i kolege, nastaviti da živi i dalje", stoji u saopštenju.

Iz tv Extra saopštili su da su njihova "srca slomljena".

"Česli je bila ne samo ključni deo našeg programa. Bila je voljeni deo Extra porodice i dotakla je srca celog tima. Naše najdublje saučešće porodici i prijateljima", stoji u njihovom saopštenju.

Pored prava i voditeljskog posla, Česli je vodila modni blog White Collar Glam.

Komentari (0)

Magazin