Poznati

Sijena Miler: Džud Lo me je verovatno zaštitio od Harvija Vajnstina

Komentari

Autor: Variety

27/04/2022

-

13:25

Sijena Miler: Džud Lo me je verovatno zaštitio od Harvija Vajnstina
Džud Lou i Sijena Miler - Copyright AP/Evan Agostini

veličina teksta

Aa Aa

Sijena Miler je nedavno izjavila za Guardian da smatra da je zabavljanje sa Džudom Loom najverovatnije jedan od razloga zašto je nikada nije zlostavljao optuženi i osramoćeni filmski producent Harvi Vajnstin, prenosi Variety.

Miler je bila zvezda filma "Devojka iz fabrike" koji je podržao Vajnstin, a u kojoj je igrala muzu Endija Vorhola Edi Sedžvik.

Prema rečima glumice, veza sa Loom je uticala i na njen odnos s Vajnstinom, posebno zbog toga što je Džud Lo bio glavni akter u nekoliko ostvarenja koje je Vajnstin producirao - od "Talentovanog gospodina Riplija" do "Hladne planine".

"Pošto sam bila Džudova devojka, verovatno sam bila zaštićena. Džud je bio veliki glumac za Harvija. Od prvog dana sam ga i zvala `ćale`, što je sigurno pomoglo jer - niko valjda ne bi masturbirao na to", kazala je Miler.

Miler se prisetila i jednog dana kada je Vajnstin vikao na nju nezadovoljan njenim ponašanjem van snimanja, što sada ocenjuje kao grubo ponašanje koji je pokazao prema njoj.

"Bila sam na probi kada me je pozvao da dođem u njegovu kancelariju. Iako sam rekla da sam zauzeta, na probi, viknuo je: 'Sada!' i poslao auto po mene. Posadio me je u kancelariju, branio mi je da izlazim i zabavljam se. Stajao je iznad mene dok sam sedela u stolici, i usne su mi podrhtavale, a onda je zalupio vratima. I tada sam briznula u plač. Vratio se potom i rekao: 'To je zato što sam j***** ponosan na tebe.' I ponovo zalupio vratima", prepričala je situaciju glumica.

U to vreme, kako dodaje, gledala je na to kao na inauguraciju jer nisi niko u Holivudu sve dok te Vajnstin ne rasplače.

"Zamišljao sam da su takvi holivudski producenti. Iskreno, osećala sam kao da mi je dao najveću potvrdu. Bila sam tako zahvalna. U stvari, nisam ga se plašila. Doduše, nisam ni bila svesna da je silovao nekoga. Tražio je jedan sastanak samnom u hotelu, a ja sam dovela ostale producente, i bilo je bezazleno. Nikada mi niko nije nudio nepristojnu ponudu za posao", navela je Miler.

Vajnstin trenutno služi kaznu od 23 godine zatvora, a na sudu u Los Anđelesu traje proces po tužbi još pet žena za seksualno zlostavljanje.

Preporuka za vas

Vajnstin u zatvorskom kombinezonu i u invalidskim kolicima stigao pred sudiju: Nisam kriv, izjasnio se nekada moćni producent o optužbama
Harvi Vajnstin posle višemesečnog odlaganja izručen Los Anđelesu, gde se suočava sa optužbama da je silovao i seksualno napao pet žena

Komentari (0)

Magazin