Poznati

Vedrana Rudan u novom tekstu: Razvela sam se i udajem se za 16 godina mlađeg

Komentari

Autor: Rudan.info

17/06/2021

-

12:13

Vedrana Rudan u novom tekstu: Razvela sam se i udajem se za 16 godina mlađeg
Vedrana Rudan u novom tekstu: Razvela sam se i udajem se za 16 godina mlađeg - Copyright Rino Gropuzzo/Laguna

veličina teksta

Aa Aa

Književnica i novinarka Vedrana Rudan (71) objavila je na svom blogu Rudan.info da se razvela od svog supruga Ljubiše Drageljevića nakon 30 godina braka. Pratitelje na društvenim mrežama je zamolila za privatnost u ovom osetljivom periodu.

Književnica je objasnila da se odlučila od supruga razvesti nakon što su za vreme lokdauna provodili 24 sata dnevno zajedno i shvatili da imaju različite interese. Nju zanimaju, kako piše, samo torbe, dok je njen bivši suprug bio okupiran odlascima na preventivne zdravstvene preglede. Ona je obilazila trgovine, on privatne poliklinike.

"Jednoga su dana rekli, nema korone. Otišla sam u grad i kupila sedam torbi i privezak za ključeve, ručni rad, u obliku torbe. Popi*dio je. Rekao je da patim od torbatitisa. Moj, hvala bogu bivši muž, uvek je bio duhovit kad je trebalo po meni sr***. Rekla sam: "Dosta! Dosta mi je tvojih pregleda, umireš od zdravlja, čoveče! Umesto da se posvetiš meni ti dane provodiš u privatnim klinikama. Majmune, jedini si u gradu koji u privatnoj klinici imaš popust!", napisala je Rudanova, pa dodala da se bivši suprug odselio u kuću pokojnih roditelja, a da je ona ostala u njihovoj.

Popularna spisateljica potom je iznenadila objavom da već ima u planu novo venčanje. Njen novi odabranik je mlađi od nje 16 godina, "pun je života", a zaljubili su se u prodavnici. On je sebi kupovao ljubičaste cipele, a Vedrana je gledala u ljubičastu torbu.

"On, mislim, moj budući muž, sasvim je drugi čovek. Od mene je mlađi šesnaest godina, svi muškarci stariji od mene su ili pokojni ili nepokretni ili čekaju u privatnim ambulantama na termin za menjanje oba kuka. Lik je pun života. Veseli se fudbalu, voli pojesti i popiti, ne voli pesto, voli mene...", navela je, između ostalog, Rudanova, pa dodala da će se venčati u utorak u opatijskom parku pored crkve.

"Da, ovog ćemo utorka pripremiti svadbu u opatijskom parku, tamo pokraj crkvice. Nemojte nikome reći. On će na nogama imati one ljubičaste cipele koje sam mu kupila, kupila sam mu i ljubičasto odelo na prugice i crnu košulju i zelenu kravatu na sitne tačke, ja ću biti u crnoj venčanici koja će biti u skladu s njegovom košuljom...

Venčaćemo se, neka to zaista ostane među nama, u crkvi. Nismo kršteni ni jedno ni drugo, sveštenik je rekao, nema veze, platite novo zvono", zaključila je Rudanova.

Komentari (0)

Magazin