Poznati

Madona oduševila učesnike Prajda svojim kratkim nastupom u Njujorku

Komentari

Autor: Variety, Euronews

25/06/2021

-

16:44

Madona oduševila učesnike Prajda svojim kratkim nastupom u Njujorku
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Svetski poznata pevačica Madona u četvrtak je održala iznenadni nastup na velikoj Prajd žurci u Njujorku. Iako je izvela samo dve pesme, oduševila je publiku, piše Variety.

Kraljica popa je nosila rukavice iz čuvenog spota "Material Girl" i kožni kostim na kom je pisalo "Not my president", odnosno "Nije moj predsednik". Nastup svetski poznate dive počeo je u 1:30 časova, a dve pesme "Hung Up" u "I Don’t Search I Find" otpevala je na vrhu barskog stola.

Ispred ulaza hotelskog bara Standard napravila se velika gužva, budući da je više stotina ljudi htelo da prisustvuje nastupu, pa je hotel nudio besplatne flaše šampanjca svima koji su bili voljni da sačekaju.

Kratkom koncertu prisustvovale su i poznate ličnosti, poput Adama Lambera, Andersona Kupera, Zakarija Kintoa i Lensa Basa.

"Bilo bi tragično da slavim Prajd, a da nisam okružena ljudima", rekla je Madona obraćajući se publici.

"Ništa ne uzimajte zdravo za gotovo, jer nikada ne znate šta vas čeka. Naučite da volite sebe", dodala je.

Kako bi organizacije koje podržavaju LGBTQ zajedcu - Eli Fornej centar i Američki dom - uspele da prikupe što više novca, Madoni se na aukciji pridružio Zekari Kinto, a na kraju je sakupljeno više od 100.000 dolara.

"Svako u ovoj prostoriji je uspešan i aktivno radi na pozitivnim promenama. Nalazite se na najboljoj Prajd žurci, u najboljem gradu na celom svetu", rekao je Kinto.

Komentari (0)

Magazin