Poznati

Dženifer Lopez: Kad smo Ben i ja raskinuli, mislila sam da ću umreti

Komentari

Autor: Yahoo Entertainment

29/11/2022

-

23:23

Dženifer Lopez: Kad smo Ben i ja raskinuli, mislila sam da ću umreti
Ben Aflek i Dženifer Lopez - Copyright Tanjug/AP/Joel C Ryan

veličina teksta

Aa Aa

Dženifer Lopez i njena dugogodišnja ljubav, glumac Ben Aflek, venčali su se ovog leta nakon što su prošle godine obnovili svoju romansu. 

Pevačica koja je nedavno najavila i nastavak albuma u kom je pre dvadeset godina opevala njihovu ljubav, prisetila se perioda nakon njihovog davnašnjeg raskida.

Ona je ispričala da je tada, pa sve do njihovog pomirenja, odbijala da peva pesme sa svog albuma "This is Me... Then".

"Bilo je tako bolno kad smo raskinuli. Kad smo pre 20 godina otkazali to venčanje, moje srce se slomilo kao nikad u životu. Iskreno, mislila sam da ću umreti", rekla je pevačica u nedavnom intervjuu za Apple Music.

Njena pesma "I’m Glad" sa tog albuma, govori o početku njene romanse s Aflekom, a Ben se pojavio i u spotu za pesmu "Jenny from the Block", prenosi Yahoo Entertainment.

Nažalost, nekoliko meseci nakon objavljivanja albuma, par je raskinuo, ali se ponovo pomirio prošle godine.

Tanjug/AP/Joel C Ryan

 

"Kada smo se Ben i ja pomirili, rekao mi je: 'Nikad nisi izvodila te pesme. Nikad nisi otpevala 'I'm glad'. Nikad to nisi učinila'. Ja sam pomislila: 'Da, tako je jer je bilo bolno'. Bio je to deo mene koji sam morala da ostavim iza sebe kako bih mogla da krenem dalje i preživim. To je bila taktika preživljavanja", priča Dženifer.

Par se upoznao 2002. na snimanju filma "Gigli". Ubrzo su postali dobri prijatelji, a onda shvatili da su zaljubljeni jedno u drugo.

Nedavno je pevačica otkrila da je veza pukla usled prevelikog pritiska javnosti.

"Zabavljali smo se bez diskrecije, nismo se skrivali, gledali smo samo jedno na drugo i to nam je bilo važno, ali mnoge su se stvari odvijale u pozadini. Ljudi nisu želeli da budemo zajedno... Nešto sam ipak nakon svega naučila i sada smo oprezniji", zaključila je ona.

Par je ovog leta imao dva venčanja: jedno u Las Vegasu, a drugo u Benovoj kući u Džordžiji gde su prisustvovali njihova porodica i prijatelji.,

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Novi album Džej Lo "This Is Me... Now"(Ovo sam ja… Sada) biće objavljen sledeće godine.

Pedesettrogodišnja pevačica i glumica, koja je nedavno izbrisala sve objave sa svog profila na Instagramu, podelila je video snimak na društvenim mrežama u kojem se pojavljuje naslovnica omota albuma iz 2002. na kojoj je obučena u ružičastu bluzu, sa kapom na glavi, i transformiše se u svoj današnji lik.

U svojoj objavi, Lopez je navela 13 naslova pesama sa novog albuma, uključujući i jednu pod nazivom Dear Ben pt. II (Dragi Ben, drugi deo).

Komentari (0)

Magazin