Poznati

Nakon potresne ispovesti Britni Spirs na sudu, njena rođena sestra dobija pretnje smrću

Komentari

Autor: Euronews

03/07/2021

-

11:38

Nakon potresne ispovesti Britni Spirs na sudu, njena rođena sestra dobija pretnje smrću
Džejmi Lin Spirs - Copyright AP/Sanford Myers

veličina teksta

Aa Aa

Rođena sestra pop pevačice Britni Spirs, Džejmi Lin Spirs, obratila se na Instagramu osobama koje joj prete smrću i zamolila ih da to prestanu da rade.

"Poštujem svačije pravo da se izrazi. Ali možemo li prestati s pretnjama smrću, naročito prema deci?", napisala je Džejmi Li Spirs u objavi na društvenoj mreži.

Pretnje koje svakodnevno stižu na njenu adresu usledile su nakon potresnog svedočenja njene sestre na sudu.

Britni je, podsetimo, nedavno po prvi put javno progovorila o starateljstvu koje njen otac ima nad njenom imovinom i pred sudom ga opisala kao "nasilni" aranžman koji ju je uskratio za njena osnovna ljudska prava. Takođe je rekla da niko iz porodice nije uradio ništa da joj pomogne.

Mnogi su već prozivali sestru pevačice da je profitirala od Britninog bogatstva, ali je ona proteklih dana objavila video snimake na društvenim mrežama pružajući podršku sestri zbog odluke da javno progovori o svojim problemima.

Preporuka za vas

Britni Spirs pred sudijama traži samostalnost: Ljudi koji su mi ovo uradili ne treba slobodno da hodaju, nisam ovde da budem rob
Prvo oglašavanje Britni Spirs nakon potresnog svedočenja: Oprostite, ali bilo me je sramota da delim sa vama sve ono šta mi se dešava

Komentari (0)

Magazin