Poznati

"Crna udovica" samo na dan premijere zaradila 13,2 miliona dolara, a zvezda filma i ćerka Mile Jovović

Komentari

Autor: Independent/Variety

13/07/2021

-

21:34

"Crna udovica" samo na dan premijere zaradila 13,2 miliona dolara, a zvezda filma i ćerka Mile Jovović
Mila Jovović i Ever Anderson - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

"Crna udovica" označila je u velikom stilu povratak Marvelovih filmova u bioskope, a na putu je da obori rekorde na blagajnama u ovo pandemijsko vreme. 

Zarada na američkim blagajnama (bioskopi nisu u punom kapacitetu otvoreni u Americi, prim. aut.) i to samo u danu premijernog prikazivanja iznosi skoro neverovatnih 13,2 miliona dolara, prenosi Variety

Film u kom glavnu ulogu igra Skarlet Johanson, počeo je da se prikazuje i u Evropi, Japanu, Koreji, Brazilu i Meksiku. Prema podacima producenata, 22,4 miliona dolara je ukupna zarada nakon tek prva dva dana prikazivanja i van američkog tla. 

Prema nekim procenama, "Crna udovica" može doneti autorima 80 miliona dolara kada se otvore bioskopi na severu Amerike, što će biti novi rekord za filmove koji su ušli u bioskopsku distribuciju tokom pandemije. 

MegaComFilm/Promo

"Crna udovica" na putu da obori rekord u zaradi filmova koji su ušli u bioskopsku distribuciju tokom pandemije

Prvi film u četvrtoj fazi Marvelovog univerzuma, "Crna udovica", prati Natašu Romanovu (Skarlet Johanson) čiji je alter ego Crna udovica u prvom samostalnom filmu koji prati ovu heroinu, a nakon uloga u Marvelovom serijalu "Osvetnici" (Avengers). Nataša se suočava sa mračnim silama prošlosti koje se trude da je sruše, a vraćajući se korenima pokušava da pronađe snagu da se tim silama suprotstavi. 

Mlađana ćerka zvezde "Pritajenog zla"

Ulogu Nataše u mlađem dobu igra ćerka glumice Mile Jovović i reditelja Pola Andersona, Ever Anderson. 

Ova trinaestogodišnja ćerka zvezde popularne naučno-fantastične franšize "Pritajeno zlo", već se pojavljivala na velikom platnu, podseća Independent. Bilo je to upravo u filmu "Pritajeno zlo: Poslednje poglavlje", u kom ne samo da igra majka Mila, već je i režiju potpisao otac Anderson. Debi je pak imala prethodno, u Marvelovom "Ajronmenu 2", u kom igra takođe sa Johansonovom.

Pomenimo i to da je Johansonova nedavno, kako prenose američki mediji, izjavila da nema u planu da se vrati ovoj heroini. 

"Zaista sam zadovoljna sa ovim filmom i osećam da je odličan način da zatvorim poglavlje sa ovim Marvelovim likom", izjavila je glumica, koje je 2010. godine prvi put ušla u lik Nataše Romanove u Marvelovom filmu "Ajronmen 2", tako da je već deceniju provela u koži Crne udovice. 

Komentari (0)

Magazin