Poznati

Dženifer Lopez u jeku glasina o pomirenju s Benom Aflekom: Nikad nisam bila bolje

Komentari

Autor: NBC News

11/07/2021

-

15:46

Dženifer Lopez u jeku glasina o pomirenju s Benom Aflekom: Nikad nisam bila bolje
Dženifer Lopez u jeku glasina o pomirenju s Benom Aflekom: Nikad nisam bila bolje - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Pevačica i glumica Dženifer Lopez, koja će uskoro proslaviti 52. rođendan, provodi se "kao nikad u životu", prenosi NBC njuz.

Nakon što je raskinula dugogodišnju vezu sa Aleksom Rodrigezom, bivšim igračem bejzbola, Dženifer je više puta fotografisana u druženju sa nekadašnjim verenikom Benom Aflekom, što je podstaklo glasine o njihovom pomirenju.

"Presrećna sam. Znam da se ljudi uvek pitaju kako sam, šta ima novo, jesam li dobro i ostalo. Nikad nisam bila bolje", rekla je Lopez u emisiji Zejn Lou šou, gde je promovisala svoj novi singl, "Cambia el Paso" koji izvodi sa Rouom Alehandrom.

"Došla sam u fazu života gde se odlično osećam sama sa sobom. Mislim da kada dođete do te tačke, počnu da se dešavaju fenomenalne stvari. Stvari koje nikad ne biste ni pomislili da će vam se desiti ponovo", ispričala je pevačica.

Ona kaže da je bila u Dominikanskoj Republici i snimala film "Shotfilm Wedding" koji bi trebalo da se premijerno prikaže sledeće godine, kada je shvatila da se odlično oseća u svojoj koži.

"Dobro sam. Volim svoj život trenutno. Volim ono što radim. Volim mesto na kom se nalazim. Volim osobu u koju evoluiram i koja postajem. A takva radost, takva sreća, takva ljubav, uvek me inspirišu", rekla je Lopez.

Ona je sa bivšim verenikom Aleksom Rodrigezom raskinula u aprilu.

"Shvatili smo da bolje funkcionišemo kao prijatelji i radujemo se da to i ostanemo. Nastavićemo da radimo zajedno i podržavamo jedno drugo u našim zajedničkim biznisima i projektima. Želimo sve najbolje jedno drugom i našoj deci. Iz poštovanja prema njima, jedini drugi komentar koji imamo jeste da se zahvaljujemo svima na divnim rečima i podršci", objavio je tada bivši par u zajedničkom saopštenju.

profimedia

 

U međuvremenu, Lopez se prema pisanjima tabloida, vratila staroj ljubavi - glumcu Benu Afleku, s kojim je prvi put ušla u vezu 2002. Proveli su zajedno dve godine, tokom kojih su bili na konstantnom udaru medija.

U svojoj knjizi "True love" iz 2014. Dženifer Lopez se prisetila tog turbulentnog perioda.

"Ben i ja smo se razišli u trenutku kada sam mislila da smo zauvek posvećeni jedno drugom. To je bio prvi put da mi je srce bilo slomljeno, osećala sam da mi je iščupano iz grudi", napisala je ona, te dodala:

"Tražila sam utehu u drugoj osobi i pokušala da nađem nekoga ko će učiniti da se osetim voljeno i poželjno. Mark (Entoni) se vratio u moj život tri dana posle datuma na koji je trebalo da pred oltarom kažem 'da' drugom čoveku", stoji u biografiji pevačice.

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Magazin