Poznati

Manekenka Điđi Hadid uhapšena zbog posedovanja marihuane: "Sve je dobro što se dobro svrši"

Komentari

Autor: Independent

19/07/2023

-

10:16

Manekenka Điđi Hadid uhapšena zbog posedovanja marihuane: "Sve je dobro što se dobro svrši"
Gigi Hadid - Copyright Tanjug AP/Evan Agostini/Invision

veličina teksta

Aa Aa

Popularna manekenka Điđi Hadid uhapšena je zbog posedovanja marihuane na aerodromu  na Kajmanskim ostrvima, gde je privatnim avionom doputovala sa prijateljicom. 

Prema loklalnom listu "Cayman Marl Road" Hadid i njena drugarica uhapšene su zbog "sumnje da su uvozile marihuanu i pribor za upotrebu droge" u svom prtljagu.

Devojke su se pojavile na sudu 12. jula, gde su formalno optužene i gde su se izjasnile krivim. Obe su platile po 1.000 dolara kazne i neće snositi nikakve druge posledice.

U saopštenju za "E News" predstavnik Hadid rekao je da je manekenka "putovala sa marihuanom koju je legalno kupila u Njujorku u medicinske svrhe".

"Marihuanu je takođe legalno upotrebljavati u medicinske svrhe na Velikom Kajmanu još od 2017. godine, tako da je njen dosije čist i ona trenutno uživa u odmoru", izjavio je predstavnik, prenosi Independent.

Manekenka je nakon incidenta na svom Instagramu objavila album fotografija nastalih tokom odmora uz natpis: "Sve je dobro što se dobro svrši".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

 

Prema Nacionalnom savetu za borbu protiv narkotika Kajmanskih ostrva "rekreativna konzumacija kanabisa je zabranjena/ilegalna u svakom obliku". Ipak, oni naglašavaju da su zakonodavci na ostrvima "izmenili zakon kako bi dozvolili upotrebu kanabisovog ulja u medicinske svrhe"

Komentari (0)

Magazin