Život

Odaberite najlepši poklon za trudnice, mame i bebe

Komentari

Autor: PR

21/12/2023

-

13:50

Odaberite najlepši poklon za trudnice, mame i bebe
Dnevnik - Copyright Bejbi shop

veličina teksta

Aa Aa

Vreme je darivanja i onog večitog pitanja koje ponavljamo iz godine u godinu: šta pokloniti? Ove godine vam pomažemo u izboru poklona za jednu posebnu i najslađu kategoriju i dajemo vam savete kako da za praznike darovima usrećite trudnice, mame i bebe.

Na ovaj tekst inspirisao nas je preduzetnički poduhvat tri drugarice, Tamare, Aleksandre i Jasmine, koje su pokrenule Bejbi shop i zahvljajujući čijoj ideji je pre dva meseca svetlo dana ugledao dnevnik za trudnice „Mojih 9 meseci“. Rad na ovom posebnom dnevniku za trudnice trajao je simboličnih 9 meseci, a na njegovim ćete stranicama pronaći sadržaj koji će trudnice nasmejati, raznežiti, pripremiti ih za porođaj, ali i prve trenutke sa bebom.

Kako bi vaš poklon bio zaista poseban, na koricu dnevnika utisnuće vam ime trudnice, upakovati i uvezati mašnom, a na vama je samo da gledate reakciju trudne sestre, drugarice, kume, koleginice kada u kutiji ugleda svoj personalizovani dnevnik, koji će biti čuvar svih njenih najlepših trenutaka iz trudnoće.

Bejbi shop

 

Uz dnevnik „Mojih 9 meseci“, trudnica će učiti prve uspavanke za bebu, čuvati slike sa ultrazvuka, ali će dobiti i savete o pravilnoj ishrani, pripremi za porodilište, predloge koji će joj olakšati odabit imena za bebu. Saznaće šta je mamnezija, ali i zašto se budući tata ponaša kao da je i on u drugom stanju. Uživaće u stranicama posvećenim jačanju volje i zanimljivim igricama.

Šta kupiti mamama?

Ukoliko, pak, birate poklon za mamu koja se skoro porodila, Bejbi shop je mislio na to i dizajnirao poseban set od 28 kartica za fotografisanje bebe. Set kartica prati prvu godinu bebinog života i pokriva sve značajne trenutke u tih 12 meseci – od dolaska kući iz porodilišta, preko prvog Božica, Uskrsa, neprospavanih noći, prvih zuba, koraka, letovanja, zimovanja, svakog navršenog meseca života, do prvog rođendana.

Kreatvnost tri drugarice tu ne staje, pa je u ponudi Bejbi shop-a i zanimljiv horoskop za bebe, u stihu ili prozi, ali i novogodišnji printovi za dečije sobice i personalizovani printovi za bebe.

Težak izbor, zar ne? Ali i dovoljno velik asortiman da na jednom mestu nađete sve što vam treba za ovu prazničnu kupovinu.

Bejbi shop

 

A, kako je dnevnik za trudnice, od koga je sve krenulo, zapravo, nastao?

Tri drugarice – Tamara, Jasmina i Aleksandra rešile su da udruže svoju kreativnost i znanje iz različitih oblasti, kako bi napravile nešto lepo za mame i bebe. Odjednom su od zaposlenih devojaka postale i preduzetnice, žene koje svaku porudžbinu sa Bejbi shop-a same personalizuju, pakuju i šalju kupcima.

Ideja se rodila baš kada se jedna od tri devojke porodila prošle godine. Potpuno spontano, rodila se i ideja o personalizovanom dnevniku za trudnice „Mojih 9 meseci“, jer joj je baš to nedostajalo tokom njenog devetomesečnog puta. I tako je počela njihova avantura u svetu preduzetništva, okrenuta bebama, trudnicama i mamama.

Kako nam otkrivaju, uveliko rade na novim proizvodima, a inspiraciju dobijaju i od svojih kupaca, koji ih motivišu da svakog dana budu sve bolje.

Komentari (0)

Magazin