Život

Misterija kod Las Vegasa: Pojavio se neobičan monolit nepoznatog porekla, da li su to stigli vanzemaljci?

Komentari

Autor: Tanjug

18/06/2024

-

21:04

Misterija kod Las Vegasa: Pojavio se neobičan monolit nepoznatog porekla, da li su to stigli vanzemaljci?
Misterija kod Las Vegasa: Pojavio se neobičan monolit nepoznatog porekla, da li su to stigli vanzemaljci? - Copyright Tanjug AP/Las Vegas Metropolitan Police Department via AP

veličina teksta

Aa Aa

Na planinskom lancu u blizini Las Vegasa pojavio se misteriozni monolit i za sada niko ne zna koje je poreklo tog neobičnog objekta.

Od kako su preko brojnih objava na društvenim medijima stručnjaci iz američke Uprave za ribarstvo i divlje životinje saznali za ovaj neobični objekat, pokušavaju da odgonetnu o čemu je tačno reč, prenosi AP.

U medjuvremenu, policija Las Vegasa je na društvenoj platformi Iks objavila da su pripadnici jedinice za potragu i spasavanje pronašli ovaj "nezemaljski objekat" tokom vikenda u blizini planinskog vrha Gas Pik, na nadmorskoj visini od 2.144 metara, severno od Las Vegasa (LV).

Tanjug AP/Las Vegas Metropolitan Police Department via AP

 

"Saznajemo za puno čudnih stvari od ljudi koji idu na planinarenje", navodi se u saopštenji policije LV.

Fotografije koje prate policijsku objavu prikazuju neobičnu strukturu na planinskom vrhu koja podseća na objekat koji se pojavljuje ma početku filma "2001: Odiseja u svemiru", reditelja Stenlija Kjubrika.

 

 

U novembru 2020. godine, pronađen je sličan metalni monolit duboko u divljim predelima sličnim Marsu, u crvenoj pustinji američke savezne države Juta.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin