Život

Uragan Ijan vratio izgubljeni verenički prsten vlasnici

Komentari

Autor: AP

08/10/2022

-

19:02

Uragan Ijan vratio izgubljeni verenički prsten vlasnici
Tanjug/AP/Ashley Garner - Copyright Tanjug/AP/Ashley Garner

veličina teksta

Aa Aa

Ešli Garner se već bila pomirila sa činjenicom da neće videti svoj verenički prsten. Izgubila ga je ispred svoje kuće u Form Majersu na Floridi, samo nekoliko dana pre nego što je uragan Ijan pogodio to područje.

Uprkos tome što je angažovala svog muža i troje male dece da pomognu u pretrazi po njihovom dvorištu i garaži dva dana, prstenu nije bilo ni traga.

"Prihvatila sam tužnu činjenicu – prsten je nestao. To je ipak samo predmet, nije nezamenljiv. Šta ću morala sam da se pomirim sa idejom. Znali smo da uragan stiže pa smo i zaboravili na ideju da ćemo ikada pronaći verenički prsten", rekla je Garner, prenosi AP.

Tanjug/AP/Ashley Garner

 

 

Porodica je ostala u svojoj kući tokom oluje i izašla je napolje da počisti dvorište čim je krizna situacija prošla.

"Tek smo desetak minuta čistili. Moj muž je skupljao granje pored vrata garaže, tamo ne gomili nešto se sijalo – bio je to moj prsten", priseća se majka dvoje dece.

Garner je rekla da nije mogla da veruje da su pronašli prsten. Njen komšiluk nije doživeo razorne poplave. Ali vetar brzine od 150 metara na sat ostavio je ogromne gomile drveća i grmlja širom oblasti.

"Samo sam sedela na ivičnjaku i molila se Bogu i zahvalila mu što nam je pružio i dao znak da ima nade za zajednicu", rekla je Garner.

Komentari (0)

Magazin