Aktuelno

Preminuo muškarac kojeg je komšija u Bogatiću polio benzinom i zapalio

Komentari

Autor: Blic

01/07/2021

-

10:41

Preminuo muškarac kojeg je komšija u Bogatiću polio benzinom i zapalio
Preminuo muškarac kojeg je komšija u Bogatiću polio benzinom i zapalio - Copyright Pixabay

veličina teksta

Aa Aa

Radosav M. (62) iz Dublja, kod Bogatića, koga je 19. juna polio benzinom i potom zapalio komšija D.Z. (58) preminuo je na Klinici za plastičnu hirurgiju u Beogradu.

Nesrećni čovek je imao teške opekotine drugog i trećeg stepena koje su zahvatile 60 odsto tela.

D.Z. koji je u alkoholisanom stanju u večernjim satima došao kod komšije, pozvao ga da izađe iz kuće i posle kraće svađe ga polio benzinom koji je poneo sa sobom i zapalio, bio je bekstvu dan i noć.

Intenzivnom potragom po celoj Mačvi policajci iz Bogatića su ga locirali u jednoj kolibi na periferiji sela u kojem je živeo. Šest policajaca je posle nekoliko prepešačenh kilometara kroz šume i njive opkolilo kolibu i pronašlio begunca kako spava.

Probudili su ga i sa lisicama na rukama priveli u policijsku stanicu.

Protiv njega je, po nalogu tužilaštva, policija podnela krivičnu prijavu za pokušaj ubistva i određen mu je pritvor do 30 dana. Nakon što je R. M. izgubio životnu bitku, D.Z. će biti osumnjičen za ubistvo, prenosi Blic.

Prilikom hapšenja D.Z. je policajcima ispričao da se sa komšijom obračunao zbog neraščićenih odnosa. Međutim, na saslušanju pred tužiocem je ćutao i nije izneo odbranu, pa će u nastavku istrage u tužilaštvu biti saslušano više svedoka koji možda više znaju o motivima nesvakidašnjeg zločina.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija