Aktuelno

Kašnjenje letova usled zabrane točenja goriva na beogradskom aerodromu, mogućnost da neki budu i otkazani

Komentari

Autor: Tanjug

25/05/2023

-

19:25

Kašnjenje letova usled zabrane točenja goriva na beogradskom aerodromu, mogućnost da neki budu i otkazani
Kašnjenje letova usled zabrane točenja goriva na beogradskom aerodromu, mogućnost da neki budu i otkazani - Copyright Tanjug/Belgrade airport

veličina teksta

Aa Aa

Zbog privremene zabrane točenja goriva na beogradskom aerodromu usled nepovoljnih vremenskih uslova i posledičnog gubljenja aerodromskih slotova, veći broj letova Er Srbije u današnjem popodnevnom talasu će kasniti, a zbog ograničenja u radnom vremenu aerodromima destinacija postoji mogućnost da će pojedini letovi morati da budu otkazani. 

Kako je navedeno u saopštenju Er Srbije, nastavak saobraćaja se očekuje po ukidanju zabrane točenja goriva i poboljšavanju vremenskih uslova. 

Nadležne službe srpske nacionalne avio-kompanije preduzimaju sve što je u njihovoj moći da zbrinu sve putnike čiji letovi kasne ili će biti otkazani. 

Za više informacija, putnici se mogu obratiti Kontakt centru Er Srbije na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, posetiti vebsajt: airserbia.com ili stranice Er Srbije na društvenim mrežama, navedeno je u saopštenju

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija