Poznati

"Fizički obračun" iza kulisa Gremi nagrada: Reper Killer Mike priveden nakon što je osvojio tri prestižna priznanja

Komentari

Autor: Hollywood Reporter

05/02/2024

-

10:47

"Fizički obračun" iza kulisa Gremi nagrada: Reper Killer Mike priveden nakon što je osvojio tri prestižna priznanja
Kiler Majk - Copyright Tanjug AP/Richard Shotwell/Invision/AP

veličina teksta

Aa Aa

Reper Killer Mike priveden je u policiju zbog fizičkog okršaja koji je navodno izazvao iza kulisa svečane dodele Gremi nagrada, neposredno nakon što je osvojio tri "zlatna gramofona" za svoju muziku.

Muzičar, čije je pravo ime Majkl Render (48) je prema saopštenju predstavnika policije Los Anđelesa "smešten u pritvor i transportovan u Centralno odeljenje", a prema poslednjim navodima, u procesu je puštanja na slobodu.

U snimku koji je zabeležio Hollywood Reporter na godišnjoj dodeli nagrada, 48-godišnji reper je sa lisicama na rukama  ispraćen iz Kripto arene.

Samo nekoliko trenutaka ranije, on je proslavljao osvajanje nagrade za najbolji rep album godine ("Michael") i najbolju rep pesmu i najbolje rep izvođenje, za "Scientists and Engineers" u kojoj su takođe i Andre 3000, Future i Erin Alen Kejn.  

Tanjug AP/Chris Pizzello

 

"Kada sam imao 20 godina, mislio sam da je kul biti diler drogom. U 40. sam počeo da živim sa kajanjem zbog stvari koje sam uradio. U 45. sam počeo da repujem o tome. U 48. stojim ovde kao čovek pun saosećanja i empatije zbog stvari koje sam uradio", rekao je reper primajući nagradu.

Takođe je priznanje posvetio "svima onima koji misle da je moguće biti prestar za rep".

"Nije me briga ako imate 78 godina i repujete koliko devojaka imate u staračkom domu, samo je važno da održimo hip-hop živim", dodao je Killer Mike.

Članovi njegovog tima odbili su da komentarišu njegovo hapšenje za Hollywood Reporter.

Komentari (0)

Magazin