Poznati

Kristina Riči čeka bebu: Život postaje sve bolji

Komentari

Autor: Entertainment Weekly

13/08/2021

-

09:23

Kristina Riči čeka bebu: Život postaje sve bolji
Kristina Riči - Copyright AP/Evan Agostini

veličina teksta

Aa Aa

Glumica Kristina Riči objavila je na svom Instagramu da je trudna, fotografijom sa ultrazvučnog pregleda uz koju piše "Život postaje sve bolji".

Istu fotografiju objavio je i njen partner Mark Hempton. 

 

 

Riči već ima sedmogodišnjeg sina Fredija, kojeg je dobila sa bivšim mužem Džejmsom Hirdegenom. Par se upoznao na snimanju TV serije "Pan Em".

Prošlog januara sud je Hirdegenu naložio zabranu prilaska glumici, nakon što ga je ona optužila za fizičko zlostavljanje. U zahtevu sudu, u koji je uvid imao magazin Pipl, Riči je navela da je bila izložena "ozbiljnom fizičkom i emocionalnom zlostavljanju", a često i pred njihovim sinom.

Tog meseca Hirdegenov advokat Leri Bakman rekao je u saopštenju da njegov klijent "poriče sve optužbe za zlostavljanje".

Riči je 2017. za Netaporter magazin ispričala da ju je majčinstvo promenilo.

"Dete vas primora da odrastete brzinom svetlosti. Potpuno sam druga osoba, nego što sam bila pre nego što sam dobila dete", rekla je glumica tada. 

Ona je za Indivajer objasnila i zašto je odlučila da svog sina drži podalje od očiju javnosti.

"Kao dete sam se teško nosila sa slavom, intervjuima i pitanjima o mom životu. Bila sam vrlo agresivna i nagla. Ni jedno dete ne bi trebalo da bude u situaciji da ga odrasli kritikuju, preispituju, vagaju. To je razlog zbog kog nemam slike naše dece na internetu", rekla je ona tada.

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Magazin