Poznati

Pesme Britni Spirs u mjuziklu pozorišta u Vašingtonu

Komentari

Autor: New York Daily News

28/05/2021

-

11:00

Pesme Britni Spirs u mjuziklu pozorišta u Vašingtonu
Britni - Copyright EPA/ PAUL BUCK

veličina teksta

Aa Aa

Mjuzikl Britni Spirs, koji je odlagan zbog pandemije, premijerno će biti igran 30. novembra u Šekspirovom pozorištu u Vašingtonu (Shakespeare Theatre Company).

Dugoočekivani mjuzikl, viđen prvobitno za scenu Brodveja u Čikagu, ali je ipak odlučeno da "Once Upon a One More Time" ima svetsku premijeru u američkoj prestonici.

Osnova ovog projekta su dobro poznate bajke, ali koje će biti izvođene uz muziku najvećih hitova nekadašnje pop princeze, kao što su "Lucky", "Toxic" i "Oops I Did It Again".

Mjuzikl, u režiji i koreografiji međunarodno priznatnih umentika Keone i Mari Madrid, producenti su opisali kao "drzak i nesvakidašnji pogled na velike izazove i izbore koji prate pronalaženje onog najneuhvatljivijeg završetka: Živeli su srećno do kraja života".

Spirsova je dala zeleno svetlo, rečima:

"Tako samo uzbuđenja zbog mjuzikla sa mojim pesmama, posebno onog koji se odvija u tako magičnom svetu ispunjenom likovima na kojima sam odrasla, koje volim i obožavam. Ovo je ostvarenje mojih snova!"

"Once Upon a One More Time", kako navode iz pozorišta, zamišljeno je da bude razdragana, duhovita i uzbudljiva savremena verzija klasičnih bajki, koja će oduševiti publiku.

"Britni Spirs je američka pop ikona i autorski tim je sa njom sarađivao u kreiranju mjuzikla, koji odražava njenu radost i neukrotivi duh", kazao je Simon Godvin, umetniči direktor Šekspir teatra u Vašingtonu, ponavljajući oduševnjenje da što će njegovo pozorište ostvariti prvu predstavu u produkciji i duhu Brodveja.

Pozorište najavljuje da će u narednim mesecima objaviti podelu uloge.

Komentari (0)

Magazin