Poznati

Zvezde čestitaju Britni Spirs na njenoj novostečenoj slobodi: "Tvoji najbolji dani tek dolaze!"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

14/11/2021

-

11:40

Zvezde čestitaju Britni Spirs na njenoj novostečenoj slobodi: "Tvoji najbolji dani tek dolaze!"
Britni - Copyright AP Photo

veličina teksta

Aa Aa

Presuda kojom je Britni Spirs posle trinaest godina konačno oslobođena starateljstva dočekana je s oduševljenjem, a mnoge poznate ličnosti čestitale su pevačici na otvaranju novog poglavlja života.

Spirs je i sama na svom Instagramu objavila snimak svojih obožavalaca koji su na ulici proslavljali presudu bacanjem ružičastih konfeta.

"Volim svoje fanove toliko, da je to ludo! Mislim da ću preplakati celi dan! Najbolji dan ikada!", napisala je pevačica.

 

 

Radost zbog presude prvi je izrazio Britnin verenik Sem Ašgari. 

"Danas je istorijski dan. Britni je slobodna!", napisao je glumac, koji će uskoro zaigrati u jednom akcionom filmu, uz Mela Gibsona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

 

Lejdi Gaga objavila je na Instagramu fotografiju koja je nastala 2011. godine na dodeli MTV VMA nagrada uz dirljiv post:

"Volela sam Britni Spirs tokom cele njene karijere. Ugledala sam se na nju, divila sam se njenoj snazi. Osnažila je tako mnogo ljudi i to i dalje radi. Ne mogu biti srećnija zbog tebe danas. Nikad nisi zaslužila ono što ti se desilo. Hvala Bogu na današnjem danu!", napisala je pevačica i glumica, koja trenutno promoviše svoj film "Gučijevi".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 

Paris Hilton, dugogodišnja prijateljica Spirs, takođe je objavila njihovu zajedničku fotografiju.

"Ti si najistrajnija, najdivnija i inspirativna duša. Svi te mnogo volimo! Tvoji najbolji dani tek dolaze!", napisala je naslednica hotelske imperije.

 

 

Britni je čestitala i italijanska kreatorka Donatela Versaće.

"Sloboda je ljudsko pravo. Srce mi se smeši zbog tebe, Britni. Čestitke na tvojoj osvojenoj i zasluženoj emancipaciji", napisala je Donatela na Instagramu.

 

 

Oduševljenje ne skriva ni legendarna Šer, koja je na Tviteru napisala: "Slobodna je kao ptica!", uz mnogo slavljeničkih emotikona.

 

 

Složen aranžman kontrole nad Britninim životom pravno je uspostavljen 2008. godine, nakon serije nervnih slomova koje je ona doživela. Većinsko starateljstvo do nedavno je imao pevačicin otac Džejmi Spirs, koji se pre nekoliko nedelja sam povukao sa te pozicije. 

Britni je pred sudom 23. juna iznela potresno svedočenje da su joj oduzeta osnovna ljudska prava i da želi da se taj aranžman okonča. 

 

Komentari (0)

Magazin