Poznati

Košarkaš Denis Rodman ponovo u problemu - na aerodromu na Floridi sukobio se sa policijom

Komentari

Autor: Euronews Srbija

27/12/2021

-

07:24

Košarkaš Denis Rodman ponovo u problemu - na aerodromu na Floridi sukobio se sa policijom
Denis Rodman - Copyright AP/Willy Sanjuan

veličina teksta

Aa Aa

Legendarni NBA košarkaš Denis Rodman se u ponedeljak sukobio sa policijom na aeorodrmu na Floridi, a zbog toga što tokom leta nije ispoštovao pravilo koje su SAD nedavno uvele - obavezno nošenje maski, piše Foxnjuz.

Svedoci na letu Džet Blua, koji je leteo iz Los Anđelesa za Floridu, rekli su za TMZ Sports da je petostruki NBA šampion četiri puta u avionu zamoljen da nosi masku za lice, međutim on je to odbio svaki put. 

Kako američki mediji prenose, Rodmah nije želeo da nosi masku, jer je rekao da ima problem sa disanjem. Zbog toga je na aerodromu, odmah nakon sletanja, morao da razgovara sa policijom. 

Inače, administracija predsednika SAD-a Džoa Bajdena je već treći put ovog meseca produžila pravilo da je obavezno nošenje maski, a ono bi trebalo da traje do 18. marta i odnosi se na avione, vozove, autobuse, aerodrome i železničke stanice, piše USA tudej .

Rodman je inače bivši igrač Čikago Bulsa, sa kojima je osvojio pet titula šampiona u eri Majkla Džordana, a još je nastupao i za San Antonio, Los Anđeles Lejkerse i Dalas Maverikse, ali i Detroit Pistonse.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin