Poznati

Princ Čarls drugi put pozitivan na Kovid-19

Komentari

Autor: Tanjug

10/02/2022

-

14:38

Princ Čarls drugi put pozitivan na Kovid-19
Princ Čarls drugi put pozitivan na Kovid-19 - Copyright Tanjug AP/Chris Jackson

veličina teksta

Aa Aa

Britanski princ Čarls pozitivan je na Kovid-19, saopštila je danas njegova kancelarija. To je drugi put da je britanski prestolonaslednik oboleo od koronavirusa, preneo je Rojters.

Jutros je princ od Velsa bio pozitivan na Kovid-19 i sada je u samoizolaciji, navela je Kancelarija i dodala da je princ Čarls otkazao sve planirane obaveze.

Šestog februara Britanija je obeležila 70.godišnjicu stupanja na presto kraljice Elizabete Druge, i tim povodom je princ Čarls odao počast svojoj majci rekavši da je to prilika da se zemlja ujedini i proslavi njen rad u službi nacije.

Princ Čarls je zahvalio kraljici i na njenoj izjavi da se nada da će Kamila, supruga prestolonaslednika Čarlsa, postati kraljica supruga kada on bude postao kralj.

"Duboko smo svesni časti koju nam je svojom željom ukazala moja majka. Moja draga supruga je bila moja stalna podrška sve vreme dok smo se zajedno trudili da služimo i podržimo njeno veličanstvo i ljude u našim zajednicama", rekao je princ Čarls.

Poručio je da godina u kojoj se obeležava ovaj jedinstveni jubilej donosi priliku da se svi zajedno okupe "u slavu službe Kraljice, čijim ćemo primerom nastaviti da budemo vođeni u godinama koje dolaze".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin