Poznati

Bil Marej o incidentu na snimanju filma: Uradio sam nešto što sam mislio da je smešno, ali to nije bilo tako prihvaćeno

Komentari

Autor: CNN

02/05/2022

-

14:17

Bil Marej o incidentu na snimanju filma: Uradio sam nešto što sam mislio da je smešno, ali to nije bilo tako prihvaćeno
Bil Marej - Copyright AP/Chris Pizzello

veličina teksta

Aa Aa

Protiv holivudskog veterana Bilija Mareja podneta je 20. aprila prijava zbog nedoličnog ponašanja na snimanju filma "Being Mortal" i zbog toga je produkcija ovog ostvarenja obustavljena, objavio je Deadline.

Ime žene koja se požalila na ponašanje čuvenog glumca nije objavljeno, a u subotu je Marej gostujući u programu televizije CNBC prvi put komentarisao pomenuti incident.

Prema njegovim rečima, na snimanju je došlo do "razlike u mišljenju" između njega i jedne žene s kojom radi, nakon čega je ona uložila žalbu.

"Uradio sam nešto što sam mislio da je smešno, ali to nije bilo tako prihvaćeno. Kompanija, filmski studio hteli su da postupe ispravno i zato su prekinuli snimanje da bi proverili sve i sproveli istragu. Razgovaramo sada i pokušavamo da izgladimo odnose", kazao je Marej, a prenosi CNN.

Glumac je izrazio nadu da će doći do pomirenja i nastavka snimanja "Being Mortal" jer su i pomenuta žena i on profesionalci, te da vole rad onog drugog.

"Mislim da volimo jedno drugo i ako ne možemo da verujemo jedno drugom i da radimo zajedno, onda nema smisla da nastavimo s radom i snimanjem filma. Ovo je za mene bila dobra škola", zaključio je Marej.

Vreme pošto je snimanje obustavljeno iskoristio je da razmisli o tome šta se zapravo dogodilo.

"Svet se promenio od vremena kada sam bio klinac. Ono za šta sam kao klinac mislio da je smešno, ne znači nužno da je i sada smešno. Stvari su se promenile, vremena su drugačija i meni je važno da to shvatim. Ne želim da budem tužni pas koji ne može da nauči ništa novo", kazao je Marej.

"Being Mortal" je trebalo da bude rediteljski debi glumca Aziza Ansarija.

Prošle godine, publika je Mareja imala priliku da gleda u filmu Vesa Andersona "The French Dispatch" (Francuska depeša).

Inspirisan ranim početkom Njujorker magazina, ali i željom da snimi film u Francuskoj, reditelj je smestio radnju u izmaštan gradić u kojem se nalazi "Francuska depeša", ispostava izmišljenog američkog dnevnog lista Liberty, Kansas Evening Sun...

Anderson je u međuvremenu počeo snimanje novog filma, u kome će se takođe, pojaviti Bil Marej. Biće to deseta saradnja ovog reditelja i glumca.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin