Poznati

Zvezda "Paklenih ulica": Želim Rijanu, Denzela i Dejmona u sledećem nastavku

Komentari

Autor: Euronews Srbija, ScreenRant

03/07/2021

-

14:42

Zvezda "Paklenih ulica": Želim Rijanu, Denzela i Dejmona u sledećem nastavku
Fast and Furious 9 - Copyright profimedia/©Universal/Courtesy Everett Collection

veličina teksta

Aa Aa

Zvezda filma "Paklene ulice", Tajris Gibson, želi da se Rijana, Met Dejmon i Denzel Vašington pojave u sledećem delu.

Franšiza "Paklene ulice" srkomno je počela 2001. godine, ali je od tada značajno porasla i postala jedan od najuspešnijih proizvoda kompanije "Universal Picture", piše ScreenRant. Nedavno je bila premijera devetog poglavlja ove sage, koja je zaradila preko 5 milijardi dolara širom sveta.

Tajris Gibson, koji u filmovima tumači lik Romana Pirsa, nedavno je na sastanku Afroameričkog udruženja filmskih kritičara govorio o tome koga bi voleo da vidi u novom filmu.

"Rijana mora da se pojavi, biće zvezda svakog crvenog tepiha koji postoji. Jednostavno je seksi, mislim da bi bila savršena za 'Paklene ulice'. Met Dejmon je deo franšize o Bornu, a Denzel Vašington je razlog zbog kojeg sam i počeo da se bavi glumom. Nadam se da će neki od mojih zahteva biti ispunjen", rekao je Gibson.

Rijana je, zapravo, već sarađivala sa režiserom "Paklenih ulica" Džastinom Linom, na filmu "Star Trek Beyond" iz 2016. godine.

Denzel Vašington je poznat po brojnim ulogama u akcionim filmovima, a Met Dejmon je imao nekoliko kratkih pojavljivanja (kameo) u filmovima poput "Eurotrip", "Tor: Ragnarok" i "Dedpul 2". Mogao bi, stoga, i u "Paklenim ulicama" da se pojavi nakratko, i to upravo kao Džejson Born.

Komentari (0)

Magazin