Poznati

Kralj Čarls i princ Vilijam bez komentara u prvom pojavljivanju od izlaska Harijeve knjige

Komentari

Autor: Tanjug

12/01/2023

-

17:51

Kralj Čarls i princ Vilijam bez komentara u prvom pojavljivanju od izlaska Harijeve knjige
Kralj Čarls i princ Vilijam bez komentara u prvom pojavljivanju od izlaska Harijeve knjige - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Britanski kralj Čarls i princ Vilijam danas su se prvi put pojavili u javnosti od izlaska memoara princa Harija i intervjua u kojima je izneo niz optužbi protiv njih i drugih članova kraljevske porodice.

Kralj Čarls dan je provodio u ćaskanju sa znatiželjnicima u jednom selu u Škotskoj, ali nije komentarisao nedavne burne događaje, prenosi Rojters.

Dodaje se da su isto danas, nasmejani Vilijam i njegova supruga Kejt, koju Hari takođe kritikuje u svojoj knjizi, imali svoje prvo pojavljivanje od objavljivanja memoara, u bolnici u severnoj Engleskoj, ali ni oni nisu javno spominjali ništa u vezi sa Harijevim memoarima. To važi i za Bakingemsku palatu i bilo koga od članova kraljevske porodice.

U svojoj knjizi pod nazivom "Sper", Hari pored ostalog otkriva da je molio oca da ne oženi drugu ženu Kamilu, sada kraljicu, kao i brojne druge situacije, uključujući i onu kada ga je stariji brat i prestolonaslednik Vilijam oborio tokom žestoke svađe. Ističe se da je Hari takođe koristio intervjue da pojača svoje tvrdnje kako su neki članovi kraljevske porodice, uključujući Kamilu i Vilijama, preko saradnika uticali da u tabloidima procure štetne priče o njemu ili njegovoj supruzi Megan.

Izdavač "Spera" naveo je da je ta knjiga imala najveću prodaju u prvom danu kada je reč o publicističkim delima, a objavljena je u više od 1,4 miliona prodatih primeraka u Britaniji, Sjedinjenim državama i Kanadi. Rečeno je da se knjiga i dalje štampa kako bi bila zadovoljena ogromna potražnja.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin