Poznati

Menadžer Britni Spirs dao otkaz i najavio da pevačica "želi da se penzioniše"

Komentari

Autor: Deadline

06/07/2021

-

11:50

Menadžer Britni Spirs dao otkaz i najavio da pevačica "želi da se penzioniše"
Leri Rudolf i Britni Spirs - Copyright AP/Kevork Djansezian

veličina teksta

Aa Aa

Leri Rudolf koji je bio menadžer Britni Spirs tokom najvećeg dela njene 25-godišnje karijere, dao je otkaz. U pismu upućenom njenom ocu Džejmiju Spirsu i advokatici Džodi Montgomeri koji su među starateljima koji vode računa o bogatstvu slavne pevačice, Rudolf kao razlog svog otkaza navodi da Britni "ima nameru da se zvanično penzioniše".

Pismo je prvi objavio portal Dedlajn, a preneli su ga svi veći strani mediji.

"Nikada nisam bio deo starateljstva niti njegovog funkcionisanja, tako da nisam upućen u previše detalja", rekao je Rudolf i dodaje da u poslednje dve i po godine nije mnogo komunicirao sa svojom, sada već bivšom, klijentkinjom.

"Britni me je angažovala, jer je želela da upravljam i pomažem joj sa njenom karijerom, a kao njen menadžer, mislim da je u njenom najboljem interesu da se povučem iz njenog tima, jer moje profesionalne usluge više nisu potrebne", rekao je on.

Svoju poruku je završio željom da "Britni ima svu sreću i zdravlje sveta", dodajući da je i dalje dostupan, ako joj nekada u budućnosti zatreba.

Britni Spirs, koja je zbog teškog psihičkog stanja 2008. odlukom suda prestala da samostalno donosi ključne odluke o svom privatnom i poslovnom životu, 23. juna je iznela potresno svedočenje o tome kako trenutni aranžman u kom se nalazi krši njena osnovna ljudska prava.

profimedia

 

Njen otac Džejmi Spirs jedan je od staratelja koji upravljaju njenim imetkom i životnim odlukama, od toga da li će i pod kojim uslovima razgovarati s medijima, do toga da li može da se uda i ima još jedno dete.

Britni je tražila samostalnost za sebe i u tome ju je podržao veliki broj kolega, kao i građana okupljenih oko pokreta #FreeBritney.

Poslednji muzički angažman pevačica je imala u Las Vegasu, gde je imala svoj šou, ali je prestala da nastupa 2019. 

Rudolf je tada izjavio za Varajeti: "Stavlja sebe na prvo mesto ispred svega ostalog i ponosan sam na nju zbog toga. Ako nikad više ne bude želela da radi, neće raditi. Moja uloga je da joj pomognem u karijeri kada je bude želela. Ako se vrati jaka i puna želje i strasti da radi, odlično. Ako napravi šest meseci ili šest godina pauze, to je sasvim u redu. Uz nju sam dve trećine njenog života. Gledam je skoro kao moju ćerku. To je za mene vrlo emotivno i teško. Samo želim da nađe mir i sreću, šta god to značilo za nju. Nije to više stvar karijere - stvar je života".

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Magazin