Poznati

Žizel Bundšen demantovala da se od Toma Brejdija razvela zbog njegove karijere: "To je nešto najluđe što sam čula"

Komentari

Autor: CNN

23/03/2023

-

12:38

Žizel Bundšen demantovala da se od Toma Brejdija razvela zbog njegove karijere: "To je nešto najluđe što sam čula"
Žizel Bundšen i Tom Brejdi - Copyright AP/Charles Sykes/Invision/AP, File

veličina teksta

Aa Aa

Žizel Bundšen prvi put je javno govorila o svom razvodu od Toma Brejdija, uporedivši proces kroz koji su prošli sa "smrću i ponovnim rođenjem". 

U intervjuu za Vanity Fair, Bundšen je demantovala tvrdnje pojedinih medija da je do njihovog razvoda došlo zbog toga što je Brejdi odlučio da odustane od penzije i posveti još jednu godinu američkom fudbalu.

"Potrebne su godine da se neke stvari dese", rekla je Bundšen, dodavši da su glasine o tome da su se razišli zbog njegove karijere, "nešto najluđe što je čula".

"Oduvek sam navijala za njega i to ću zauvek raditi. Ako postoji jedna osoba za koju želim da bude najsrećnija na svetu, to je on, verujte mi. Želim da postiže i osvaja, želim da mu se svi snovi ostvare. To je nešto što želim iz dubine srca", ispričala je manekenka.

Ona je dodala da se uzrok njihovog razvoda ne može lako objasniti.

"Ono što je rečeno je samo delić mnogo veće slagalice. Nije sve crno-belo. Nekad zajedno rastete, a nekad se udaljite. Upoznali smo se kada sam imala 26 godina, a on 29. Želeli smo porodicu, želeli smo sve zajedno. Kako je vreme prolazilo, shvatili smo da želimo različite stvari i sada imamo mogućnost izbora. To ne znači da ne volite tu osobu, to samo znači da je za autentično življenje i življenje onakvog života kakav želite potrebno da imate nekoga s kim se možete naći na pola puta. To je ples. To je balans", rekla je Bundšen.

AP/Andre Penner, left, and Jonathan Bachman

 

Ona je dodala da je za nju rastanak od bivšeg muža bio smrt njenog sna.

"Teško je, jer zamišljate život na jedan način i uradite sve što možete. Kao dete sam verovala u bajke. Mislim da je divno verovati u to i zahvalna sam što sam ja verovala", dodala je manekenka, preneo je CNN.

Žizel Bundšen i Tom Brejdi potvrdili su da su se razveli u oktobru prošle godine. Pre toga, mediji su dugo spekulisali da par nije u najboljim odnosima i da već mesecima žive razdvojeno. 

Tabloidi su pisali da je razlog njihovog neslaganja Brejdijeva posvećenost karijeri, a da je "kap koja je prelila čašu" bila njegova odluka da produži profesionalno bavljenje američkim fudbalom za još godinu dana. Njegova supruga, koja je u međuvremenu bila posvećena njihovoj deci - Bendžaminu Rejnu i Vivijan Lejk - pravila je dugu pauzu u bavljenju manekenstvom.

Međutim, ona je demantovala da je bivšem suprugu postavila ultimatum da mora da se penzioniše. 

Komentari (0)

Magazin