Poznati

Hari i Megan nisu bili na kraljevskom skupu, ali su ih skoro svi pominjali

Komentari

Autor: Tanjug

21/06/2023

-

11:10

Hari i Megan nisu bili na kraljevskom skupu, ali su ih skoro svi pominjali
Hari i Megan nisu bili na kraljevskom skupu, ali su ih skoro svi pominjali - Copyright Tanjug/AP/Matt Dunham

veličina teksta

Aa Aa

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan Markl nisu prisustvovali prestižnoj konjskoj trci Rojal Askot, koja je jedan od glavnih događaja u sezoni, ali su njihova imena, očigledno, bila na svačijim usnama, preneo je "Pejdž siks". Međutim, ne u pozitivnom kontekstu.

Kralj Čarls III i kraljica Kamila bili su glavni na trkma konja, koji je bio jedan od omiljenih događaja kraljice Elizabete II. Izvor portala "Pejdž siks" rekao je da su tračevi u kraljevskom krugu bili - kako su svi srećni što Megan i Hari nisu tu. To se posebno odnosilo na hladne odnose između Kamile, sa jedne strane, i princa Harija i Megan, sa druge, rekao je insajder.

Megan se prvi put pojavila na tom događaju 2018. godine uz mnogo pompe - ona i Hari su se venčali mesec dana ranije, a Megan je došla u "kočiji primerenoj jednoj princezi", pisao je magazin "Taun end kauntri" u to vreme.

Izvor, koji je bio na kraljevskom događaju, istakao je da "Kamilini prijatelji kažu da je i dalje besna na Harija i Megan, nakon što je Hari nazvao zlom maćehom" u svom memoaru "Rezerva", objavljenom u januaru. Izvor je dodao da je "Kamila rekla Čarlsu da je Megan i Hari čine da se oseća neudobno, a pošto je Čarls voli bezuslovno, učiniće sve za njenu dobrobit i izabrati nju pre njih, uvek". 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin