Poznati

Uhapšena osoba osumnjičena za prodaju smrtonosne doze narkotika unuku Roberta de Nira

Komentari

Autor: New York Post

14/07/2023

-

12:21

Uhapšena osoba osumnjičena za prodaju smrtonosne doze narkotika unuku Roberta de Nira
Uhapšena osoba osumnjičena za prodaju smrtonosne doze narkotika unuku Roberta de Nira - Copyright Profimedia/AP/Carlo Allegri

veličina teksta

Aa Aa

Dvadesetogodišnja Sofija Hejli Marks uhapšena je juče, nakon što se pojavila sumnja da je unuku glumca Roberta de Nira, Leandru de Niru Rodrigezu prodala smrtonosnu dozu narkotika, koja ga je na kraju ubila.

Marks, čiji je ulični nadimak "Percocet Princess", po jednom od opoidnih analgetika na bazi ozloglašenog oksikodona, optužena je za distribuciju narkotika i očekuje se da će se pojaviti pred Federalnim sudom u Menhetnu danas, 14. jula, u toku dana. 

Sumnja se da je devojka prodala Leandru drogu, pre nego što je on pronađen mrtav u stanu 2. jula ove godine, a policija je pored njegovog tela pronašla belu praškastu supstancu.

Leandrova majka Drina de Niro, najstarija ćerka Roberta de Nira i njegove bivše žene Dijane Abot, ranije je objavila na društvenim mrežama da veruje da je njen sin umro nakon što je uzeo tabete pomešane sa fentanilom. Ona tvrdi da je osoba koja je tinejdžeru prodala ozloglašenu drogu to učinila znajući za posledice.

Profimedia

Drina de Niro sa sinom Leandrom

"Neko mu je prodao pilule pomešane sa fentanilom, za koje su znali da su takve, ali su mu ipak prodali. Zbog svih ovih ljudi koji se i dalje okolo za***avaju i prodaju sra*e, mog sina više nema", napisala je Drina.

Gradski mrtvozornik još nije objavio zvanični uzrok smrti mladog Leandra, ali New York Post piše da su njujorški detektivi iz odeljenja za narkotike uključeni u istragu.

Njihov šef Džejms Esig rekao je prošlog meseca novinarima da se fentanil nalazi u 98 posto droge u Njujorku. Reč je o narkotiku stotinu puta potentnijim od morfina, kojim se korisnici vrlo lako mogu predozirati. Najpoznatiji takvi slučajevi su smrt pevača Prinsa i repera Lil Pipa.

Leandro je sahranjen prošle subote, a oproštaju od prerano nastradalog mladića prisustvovali su mnogi de Nirovi prijatelji iz sveta filma.

Sam glumac rekao je za "Page Six" da je "duboko potresen" smrću svog "voljenog unuka".

Komentari (0)

Magazin