Poznati

Ljuta jer nije spomenuta u memoarima princa Harija: Bivša stirptizeta preti objavom slika golog britanskog vojvode

Komentari

Autor: Tanjug

06/03/2024

-

17:02

Ljuta jer nije spomenuta u memoarima princa Harija: Bivša stirptizeta preti objavom slika golog britanskog vojvode
Tanjug/AP/Kirsty Wigglesworth, profimedia - Copyright Tanjug/AP/Kirsty Wigglesworth, profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Bivša stripizeta Keri Rajhert zapretila je da će objaviti slike koje prikazuju britanskog vojvodu od Saseksa princa Harija Vindzora bez odeće, zbog toga što je on nije pomenuo u svojim memoarima "Spare" (Rezerva).

Ona je za britanski San rekla da namerava da objavi njegove slike na sajtu za odrasle Onlifens.

"Imam neke njegove lepe gole slike. Nikada ih ranije nisam objavila iz poštovanja, ali sada to nije važno. On je prokleti idiot", rekla je Rajhert i dodala da je Hari nekada bio "lud i spontan", ali da se sada trudi da pokaže suprotno.

Ben Stansall/Pool photo via AP, File

 

Ona tvrdi da ju je naljutilo što je skoro uopšte nije pomenuo u memoarima, uprkos tome što su proveli neko vreme zajedno.

"Nije govorio o mnogim stvarima koje su se desile te noći. Iznenađena sam što se seća nečijeg imena jer je bio prilično pijan, ali mogao je da priča o nekoliko stvari koje su se desile između nas, to mu je potpuno promaklo", tvrdi Rajhert.

Proveli noć u Las Vegasu 2012.

Princ Hari i Rajhert proveli su zajedno jednu noć u Las Vegasu 2012. godine, kada je Hari imao 27 godina, tokom koje su otišli na žurku i vratili se u njegov hotelski apartman, nakon što joj je u hotelskom baru prišao član Harijeve pratnje i pitao je da li želi da se "zabavlja" sa Harijem.

U avgustu 2022 Rajthert je na aukciji prodala par crnih gaća za koje je tvrdila da je Hari nosio te noći.

"Kada se provodio u Vegasu, svi su voleli i njega i njegov smisao za zabavu. Postao je tako dosadan, što je prava šteta", rekla je ona.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin