Poznati

Britni Spirs o novostečenoj slobodi: Plašim se da radim bilo šta zbog straha da ne pogrešim

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

16/10/2021

-

14:58

Britni Spirs o novostečenoj slobodi: Plašim se da radim bilo šta zbog straha da ne pogrešim
EPA/CHRISTIAN LILIENDAHL - Copyright EPA/CHRISTIAN LILIENDAHL

veličina teksta

Aa Aa

Britni Spirs nedavno je izvojevala veliku pobedu, nakon što je sud naredio povlačenje njenog oca iz uloge staratelja pevačice, ali još nije sigurna šta da radi sa novostečenom slobodom.

Ona je na svom Instagramu iskreno progovorila o strahovima koje oseća nakon što je nadomak razrešenja situacije u kojoj se nalazi već 13 godina.

"Iskreno rečeno, tako dugo sam čekala da budem slobodna od situacije u kojoj sam se nalazila, a sada kad se to desilo, plašim se da radim bilo šta, jer se plašim da ne pogrešim. Tako vredno sam radila, ali što se više približava, to postoji i mnogo stvari kojih se plašim", napisala je pevačica.

 

 

Ona je rekla da joj paparaci sada "izleću iza drveća" na put dok vozi, "kao da žele da učini nešto ludo". 

"Tako da se plašim da ne učinim nešto pogrešno. To sam počela da doživljavam kad sam pre četiri meseca prvi put dobila ključeve auta posle 13 godina", napisala je pevačica.

Ona je komentarisala je i svoju sadašnju situaciju i naglasila da je "zgrožena sistemom" koji ju je doveo do toga da ima staratelje.

"Nisam učinila ništa da se prema meni ponašaju kako su se ponašali 13 godina! Zgrožena sam sistemom i volela bih da živim u drugoj zemlji", napisala je Spirs i dodala: "Gospode, smiluj se članovima moje porodice ako ikada dam intervju."

U septembru je pevačicin otac Džejmi suspendovan s pozicije staratelja nad pevačicinim finansijama što je signaliziralo da bi prekid aranžmana mogao biti u bliskoj budućnosti.  O potpunom prekidu starateljstva nad životom Britni Spirs sud će odlučivati 12. novembra. 

U međuvremenu, računovođa Džon Zabel privremeno vodi računa o njenim finansijama, dok Džodi Montgomeri brine o njenom ličnom životu.  

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin