Poznati

Dvejn Džonson: Vin Dizel manipuliše, neću se vratiti "Paklenim ulicama"

Komentari

Autor: CNN

03/01/2022

-

10:24

Dvejn Džonson: Vin Dizel manipuliše, neću se vratiti "Paklenim ulicama"
Vin Dizel i Dvejn Džonson - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Dvejn "Stena" Džonson neće se vratiti franšizi "Paklene ulice", a poziv svog kolege Vina Dizela da mu se pridruži u sledećem nastavku, nazvao je "manipulacijom".

Holivudska zvezda i bivši rvač, koji je u ulozi Luka Hobsa bio zvezda petog dela tog filmskog serijala, rekao je za CNN da je bio "veoma iznenađen" Dizelovim pozivom da se vrati u desetom nastavku.

"Prošlog juna kada smo se Vin i ja povezali, ne preko društvenih medija, rekao sam mu direktno i privatno da se neću vratiti franšizi. Bio sam čvrst, ali prijateljski pri odabiru reči i rekao da bih uvek podržavao tu ekipu i navijao da ta franšiza bude uspešna, ali da nema nikakve šanse da se vratim. Privatno sam razgovarao i sa svojim partnerima u Universalu, koji su me takođe podržali i razumeli problem", rekao je on.

Tanjug AP/Chris Pizzello

 

On je zatim istakao da Vinov javni poziv preko društvenih mreža smatra "primerom njegove manipulacije".

"Nije mi se dopadalo što je pomenuo svoju decu u objavi, kao ni smrt Pola Vokera. Ostavi njih izvan toga. Pričali smo o tome pre više meseci i došli do jasnog razumevanja. Moj cilj sve vreme bio je da okončam svoje putovanje sa neverovatnom franšizom sa zahvalnošću i odmerenošću. Nažalost, ovakav javni dijalog je zamutio vodu. Bez obzira na to siguran sam u 'Paklene ulice' i sposobnost da konstantno privlači publiku i iz sveg srca želim svojim kolegama i članovima ekipe svu sreću i uspeh u sledećem poglavlju", rekao je Stena.

Dizel je priznao prošlog leta da je između njega i Džonsona bilo nesuglasica tokom snimanja "Paklenih ulica 8" 2016. jer je kao producent koristio "čvrstu ruku", u pokušajima da izvođenje bude najbolje moguće.

Na svom Instagramu prošlog meseca je napisao: "Moj mlađi brate Dvejne.. Kucnuo je čas. Svet čeka finale 'Paklenih ulica 10'. Kao što znaš, moja deca te zovu 'čika Dvejn'. Nema praznika da ne razmenite čestitke. Ali kucnuo je čas. Nasleđe te čeka".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

 

On se zatim pozvao na obavezu koju oseća prema pokojnom Polu Vokeru, glumcu koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u novembru 2013. godine, da održi franšizu živom.

"Rekao sam ti pre više godina da ću ispuniti obećanje koje sam dao Pablu (Vokeru). Zakleo sam se da ćemo napraviti najbolji završetak 'Paklenih ulica', a to je deseti deo. Kažem ovo iz ljubavi, ali moraš se pojaviti. Ne napuštaj franšizu. Imaš važnu ulogu u kojoj treba da igraš. Hobsa ne može da igra niko drugi. Nadam se da ćeš biti na nivou zadatka i ispuniti svoju sudbinu", napisao je Dizel.

Universal studio je ranije ovog meseca saopštio da će objaviti deseto poglavlje "Paklenih ulica" 19. maja 2023. godine. 

Džastin Lin vraća se u rediteljsku stolicu, da režira prvi od dva filma koji će biti poslednji u ovoj franšizi. 

Komentari (0)

Magazin