Poznati

Vin Dizel rešio da "zakopa ratne sekire" sa Dvejnom Džonsonom: Hobsa ne može da igra niko drugi

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

08/11/2021

-

19:55

Vin Dizel rešio da "zakopa ratne sekire" sa Dvejnom Džonsonom: Hobsa ne može da igra niko drugi
Vin Dizel i Dvejn Džonson - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Glumac Vin Dizel rešio je da zakopa "ratne sekire" sa kolegom Dvejnom Džonsonom i poziva ga da se vrati franšizi "Paklene ulice".

Iako Dizel i Džonson nisu krili netrpeljivost jedan prema drugom, nakon što su se sukobili na snimanju filma "Paklene ulice 8" 2017. godine, izgleda da je došao trenutak za pomirenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

Glumac, koji se proslavio ulogom Doma Toreta, napisao je na Instagramu: "Moj mlađi brate Dvejne.. Kucnuo je čas. Svet čeka finale 'Paklenih ulica 10'. Kao što znaš, moja deca te zovu 'čika Dvejn'. Nema praznika da ne razmenite čestitke. Ali kucnuo je čas. Nasleđe te čeka".

On se zatim pozvao na obavezu koju oseća prema pokojnom Polu Vokeru, glumcu koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u novembru 2013. godine, da održi franšizu živom.

"Rekao sam ti pre više godina da ću ispuniti obećanje koje sam dao Pablu (Vokeru). Zakleo sam se da ćemo napraviti najbolji završetak 'Paklenih ulica', a to je deseti deo. Kažem ovo iz ljubavi, ali moraš se pojaviti. Ne napuštaj franšizu. Imaš važnu ulogu u kojoj treba da igraš. Hobsa ne može da igra niko drugi. Nadam se da ćeš biti na nivou zadatka i ispuniti svoju sudbinu", napisao je Dizel.

profimedia

 

Džonson, koji se prvi put pojavio u ulozi Luka Hobsa 2011. godine, pojavio se i u šestom i u sedmom nastavku franšize. Međutim, nakon sukoba sa Dizelom, sam je pokrenuo spinof o Hobsu i nije se pojavio u "Paklenim ulicama 9".

"Stena", koji je na Instagramu 2016. objavio, a zatim izbrisao, sugestvan post u kom je prozvao "ljude koji se ne ponašaju kao odrasli ljudi i pravi profesionalci", rekao je za Vanity Fair da stoji iza svojih reči, ali da mu nije drago što je taj post objavio.

"Interesantno je da su mi se svi iz ekipe tiho zahvalili ili mi poslali poruku. Ali nije mi bio najbolji dan kad sam to objavio. Nije to trebalo da uradim. Jer, na kraju krajeva, to nije u mom DNK. Ne delim takve stvari i trudim se da takva sra*a držim podalje od javnosti. Oni to ne moraju da znaju", rekao je glumac.

On je istakao da su on i Dizel "filozofski dve različite osobe", koje se nalaze "na različitim krajevima spektra".

Džonson (još) nije javno odgovorio na Dizelovu ponudu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin