Poznati

Kanje Vest putuje u Rusiju gde bi trebalo da se upozna sa Vladimirom Putinom

Komentari

Autor: Bilboard

12/01/2022

-

12:22

Kanje Vest putuje u Rusiju gde bi trebalo da se upozna sa  Vladimirom Putinom
Kanje Vest putuje u Rusiju gde bi trebalo da se upozna sa Vladimirom Putinom - Copyright Profimedia/Tanjug/AP/Yevgeny Biyatov, Sputnik, Kremlin

veličina teksta

Aa Aa

Kanje Vest putuje u Moskvu tokom ove godine, kako bi održao svoj performans "Nedeljna služba", ali i upoznao predsednika Vladimira Putina, piše magazin Bilbord.

Vest prema pisanju tog portala sklapa dogovore sa Arasom Agalarovom, ruskim milijarderom poreklom iz Azerbejdžana koji se povezuje sa Donaldom Trampom.

Takođe, Agalarov je otac muzičara Emina. 

"Provodiće mnogo vremena u Rusiji", rekao je Vestov savetnik Amer Sudan za Bilbord, navodeći da će to biti "Jeov drugi dom".

Kanje, koji je prošle godine zvanično promenio ime u Je, već je imao izlete u politiku, a 2018. otvoreno je podržavao tadašnjeg predsednika SAD Donalda Trampa. 

Prema izjavi Sudana, ni moguća ograničenja u pogledu putovanja niti potencijalne kritike zbog građenja odnosa sa Rusijom, ne bi mogle da ga poremete u njegovoj nameri da otputuje tamo.

"Kanje zna šta se dešava više od prosečnih ljudi, vrlo je svestan stvari. To nije ni na koji način usmereno protiv SAD, niti na izazivanje konflikta, ali Je je Je - on se ne može kontrolisati", rekao je Sudan. 

Reperove "Nedeljne službe" predstavljaju koncertne performanse koji podsećaju na crkvena bogosluženja i uključuju gospel hor, a počeo je da ih održava još 2019. godine. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin