Poznati

Najveći favorit za naslednika Danijela Krejga rešio sve dileme: Prestar sam za ulogu Džejmsa Bonda

Komentari

Autor: Euronews Srbija, 24sedam

09/04/2022

-

10:49

Najveći favorit za naslednika Danijela Krejga rešio sve dileme: Prestar sam za ulogu Džejmsa Bonda
Idris Elba - Copyright AP/Jordan Strauss

veličina teksta

Aa Aa

Britanski glumac Idris Elba smatra da je prestar da bi igrao Džejmsa Bonda, iako se ovaj četrdesetdevetogodišnji glumac ranije pominjao u medijima kao jedan od najvećih favorita da zamena Danijela Krejga.

"Ove godine ću napuniti 50 godina. Recimo da ste se prijavili za tri filma - niko ne želi da vidi Bonda kako juri ili tuče momke kada ima 60. Verovatno sam prestar da sada preuzmem ulogu", izjavio  je glumac, a njegove reči prenosi portal 24sedam.

Uprkos tome, ipak bi voleo da se jednog dana pojavi u filmu o agentu 007.

"Ako imam priliku da se uključim i uloga mi odgovara, zašto da ne? Bilo bi sjajno biti negativac u filmu o Džejmsu Bondu", zaključio je Elba.

Film o Džejmsu Bondu pod naslovom "Nije vreme za umiranje", čija je premijera bila krajem septembra prošle godine, poslednji je u kojoj je glavnu ulogu odigrao Danijel Krejg.

"Mnogi ljudi su sa mnom radili na pet filmova. Znam da je dosta toga rečeno o tome šta ja mislim o ovim filmovima, ali ja sam voleo svaki njihov sekund. Posebno ovaj, jer sam ustajao svakog jutra i imao šansu da radim sa vama. A to je jedna od najvećih počasti koje sam dobio u životu", rekao je glumac nakon što su 2019. snimljeni poslednji kadrovi za "Nije vreme za umiranje". 

Franšiza koja postoji šezdeset godina prolazila je kroz brojne transformacije. Ipak, ma koliko značajna bila sva prethodna ostvarenja, tek za vreme Krejgovog "mandata" Bond je počeo da doživljava značajnije promene, koje obećavaju da će franšiza opstati i kada glavna uloga bude poverena nekom drugom.

Već se šuškalo da bi to mogli da budu Ričard Maden, Tom Hardi i Rege-Žan Pejdž, ali se pominje sve glasnije i ime Lašane Linč, kao prvog ženskog Bonda.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin