Poznati

Džoni Dep postigao nagodbu u tužbi zbog navodnog fizičkog napada na člana filmske ekipe

Komentari

Autor: Independent

12/07/2022

-

15:28

Džoni Dep postigao nagodbu u tužbi zbog navodnog fizičkog napada na člana filmske ekipe
Džoni Dep postigao nagodbu u tužbi zbog navodnog fizičkog napada na člana filmske ekipe - Copyright Tanjug/AP/Steve Helber

veličina teksta

Aa Aa

Džoni Dep postigao je nagodbu u slučaju tužbe koju je protiv njega pokrenuo član filmske ekipe na snimanju ostvarenja "City of Lies". 

Greg Bruks poznat po nadimku Roki, koji je radio kao menadžer lokacija tvrdio je da ga je glumac napao kada je pokušao da prekine snimanje.

Bruks je tvrdio da je produkcijki tim imao dozvolu da snima do sedam uveče ispred jednog hotela, a nakon što je jednom produžio taj rok, bio je u obavezi da filmsku ekipu obavesti da su za taj dan završili s poslom.

Kada je to rekao reditelju Bredu Furmanu, navodno mu je odgovorio: "Zašto to ne kažeš Džoniju Depu".

Prema sudskim dokumentima, on je umesto glumcu, hteo da se obrati policajcu koji je brinuo za bezbednost na filmskoj lokaciji, ali mu je Dep sam prišao navodno vičući: "Šta ti misliš ko si? Nemaš pravo da mi govoriš šta da radim! Je*e mi se ko si, ne možeš mi govoriti šta treba da radim". 

Bruks je tvrdio da ga je glumac potom dva puta udario u rebra, ali da je uspeo da zadrži prisebnost, a njegovi telohranitelji su ga potom udaljili sa seta.

Čovek je svedočio da je Depov dah "zaudarao na alkohol", kao i da je glumac uzimao narkotike na setu. Navodno je zatim primoravan da se pismeno obaveže da neće tužiti produkcijsku kuću Good Film Production, ali je odbio i zbog toga je, kako tvrdi, otpušten.

Bruks je zatim tužio i produkcijsku kuću i glumca, ali su Depovi advokati u ponedeljak 11. jula s njim postigli nagodbu, piše Independent.

Podsetimo, porota je prvog juna proglasila Amber Herd krivom za klevetanje bivšeg supruga Džonija Depa u slučaju koji je on pokrenuo zbog sporne kolumne koju je objavila u dnevnom listu Washington Post.

Oni su u presudi naveli da su njene tvrdnje o nasilju u braku bile lažne i klevetničke i odlučili da Herd mora Depu da plati 15 miliona dolara - 10 miliona dolara odštete i pet miliona dolara kaznene naknade.

Porota je takođe odlučila i u korist Amber Herd koja je rekla da ju je Depov advokat oklevetao kada je njene optužbe za zlostavljanje nazvao lažnima.  Herd je presudom dobila dva miliona dolara na ime odštete, ali nije određena kaznena naknada.

Glumica se nedavno žalila na tu presudu, ali još nije poznato da li će sud uvažiti njene argumente.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin