Poznati

Princ Hari: "Rado su lagali da zaštite mog brata, a nisu bili spremni da kažu istinu kako bi zaštitili nas"

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

12/12/2022

-

21:35

Princ Hari: "Rado su lagali da zaštite mog brata, a nisu bili spremni da kažu istinu kako bi zaštitili nas"
Tanjug/AP/Jacob King/PA - Copyright Tanjug/AP/Jacob King/PA

veličina teksta

Aa Aa

Netfliks je objavio trejler za poslednje tri epizode dokumentarne serije o ljubavi princa Harija i njegove supruge Megan Markl.

"Rado su lagali da zaštite mog brata, a nikad nisu bili spremni da kažu istinu kako bi zaštitili nas", kaže princ Hari u ovom odlomku, ali gledaoci će morati da sačekaju 15. decembar kako bi saznali na koga je vojvoda od Saseksa tačno mislio.

U susret završnici serije, vidimo i Megan Markl koja komentarišući razloge zbog kojih su odustali od dužnosti unutar kraljevske porodice kaže: "Nisam bila bačena vukovima, mene su kao hranu dali vukovima".

Dok prvi deo serije nije doneo naročito šokantna otkrića, deluje da će u drugom delu Hari i Megan mnogo konkretnije govoriti o odnosima unutar Bekingemske palate 

"Pitam se šta bi se s nama desilo da se nismo izvukli tada", kaže u jednom trenutku princ Hari, koji je sebe snimao tokom, kako je rekao, "leta u slobodu" prilikom njegovog napuštanja Britanije i odlaska u Ameriku.

U trejleru se pojavljuje i Kristofer Buzi, osnivač kompanije koja se bavi sprečavanjem zlostavljanja na internetu i širenja lažnih vesti na društvenim mrežama.

"Oni su aktivno regrutovali ljude da šire dezinformacije", rekao je on, a trejler nas i u ovom slučaju ostavlja uskraćenim za saznanje o kome je tačno reč.

Posle mnogo pompe, prve tri epizode serije podelile su publiku s obe strane Atlantskog okeana, naročito po pitanju toga koliko su iznete informacije nove.

I dok britanski mediji ne gledaju blagonaklono na razotkrivanje tajni kraljevske porodice, Hari i Megan nedavno su u Americi primili nagradu za njihovu borbu za rasnu jednakost i podizanje svesti o jačanju mentalnog zdravlja.

Komentari (0)

Magazin