Poznati

Margo Robi je Barbi i u stvarnom svetu: Glumica na crvenom tepihu oživela popularnu lutku

Komentari

Autor: Euronews Srbija, CNN

09/07/2023

-

19:30

Margo Robi je Barbi i u stvarnom svetu: Glumica na crvenom tepihu oživela popularnu lutku
Margo Robi - Copyright Tanjug/AP Photo/Lee Jin-man

veličina teksta

Aa Aa

Ona možda jeste Barbi u Barbi svetu, ali granice između Barbilenda i stvarnog života polako se brišu dok Margo Robi kreće na medijsku turneju u cilju promocije svog novog filma o popularnoj lutki koji izlazi kasnije ovog meseca. 

Glumica i njen stilista Endrju Mukamal u potpunosti su se posvetili tome da Robi na crvenom tepihu izgleda kao Barbika u nekim od svojih najpoznatijih kombinacija. Na jednoj slici Robi pozira u crno-beloj letnjoj haljini na pruge koja podseća na originalni Barbi kombinezon iz 1959. Na drugoj, na premijeri u Seulu, glumica je nosila dve različite pink kombinacije koje su postale poznate filmom iz 1985. 

Fotografije njenih odevnih kombinacija postale su viralne širom sveta.

profimedia

 

Film "Barbi" sa Margo Robi i Rajanom Goslingom u ulogama Barbike i Kena dobio je svoj trejler, u kom se pojavljuju i Vil Farel, Majkl Sera, Isa Re, Kejt Mekinon i mnogi drugi.

"Ljudi kad čuju 'Barbika' pomisle: 'Znam kako će taj film izgledati', a onda čuju da ga Greta Gerving piše i režira, odmah pomisle: 'Pa, možda, ne znam...' Mnogi misle da znaju šta ih očekuje u filmu, ali mi spremamo nešto potpuno drugačije, nešto što niste znali da želite", poručila je ranije Margo Robi, popularna australijska glumica.

Prema njenim rečima, film "dolazi s puno prtljaga i puno nostalgičnih veza" koje su vezane uz nasleđe popularne Barbi lutke.

Iako je na početku bilo oklevanja oko toga ko će se naći u naslovnoj ulozi (u medijima se pominjalo i ime En Hatavej), odlučeno je na kraju da uloga planetarno popularne Matelove lutke bude poverena glumici koja je pažnju na sebe posebno privukla ulogom u filmu "Vuk sa Vol strita".

Iako se o zapletu vrlo malo zna, poznato je da je u središtu priče Barbika koja je izopštena i poslata u stvarni svet jer se smatra nesavršenom.

"Zbog toga što nije dovoljno savršena, lutka biva izbačena iz Barbilenda pa kreće na avanturu po stvarnom svetu, a igrani film je zasnovan na osnovu popularne linije Barbi igračaka", piše na zvaničnom sajtu filma.

Premijera filma zakazana je za kraj ovog meseca, a film je već doživeo planetarnu popularost. Zašto je zabranjen u Vijetnamu, pročitajte u poseboj vesti

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin