Poznati

Glumac Kris Not, Zverka iz serije "Seks i grad", negira optužbe za seksualni napad

Komentari

Autor: Tanjug

08/08/2023

-

19:26

Glumac Kris Not, Zverka iz serije "Seks i grad", negira optužbe za seksualni napad
Kris Not - Copyright Tanjug/AP/Joel C Ryan

veličina teksta

Aa Aa

Kris Not ponovo je danas priznao preljubu, ali je negirao optužbe dve žene o odvojenim incidentima koji su se navodno dogodili 2004. i 2015. godine.

Američki glumac najpoznatiji po ulozi Zverke iz serije Seks i grad prvi put je govorio otkako su optužbe za seksualni napad protiv njega objavljene u decembru 2021. godine, preneo je Gardijan.

Not je bio omiljen u kultnoj seriji, a potom udaljen na početku druge sezone kada je, uz dve pomenute, još tri žena istupilo u javnost sa optužbama za zlostavljanje i seksualne napade.

On je govoreći u intervjuu za Ju-Es tudej priznao da je s tim u vezi prevario svoju ženu rekavši da je to poražavajuće.

"Dajete sebi iste izgovore kao i mnogi muškarci, da je to je samo mala igra sa strane i da niko to neće saznati, kao i da je to samo seks i da možda neće ponovo biti ove prilike“, rekao je Not.

Iako protiv njega još uvek nije podneta krivična prijava, Not je oštro demantovao optužbe i kategorički ih nazvao "lažnim".

"Ove priče su mogle biti od pre 30 godina ili pre 30 dana i odgovor je uvek bio da je to je linija koju nisam prešao“, rekao je on.

Naglasio je da su ti susreti bili sporazumni.

"Teško je ne dovesti u pitanje tajming ovih priča koje izlaze i ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju, ali znam ovo - nisam napao te žene", rekao je on i dodao da su svi ti njegovi seksualni susreti bili "sporazumni".

Notove bivše koleginice Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis objavile su zajedničku izjavu u kojoj su istakle da su duboko tužne zbog optužbi protiv Krisa Nota.

"Podržavamo žene koje su istupile i podelile svoja bolna iskustva, jer znamo da je to veoma teška stvar i pohvaljujemo ih zbog toga", saopštile su glumice iz serije "Seks i grad".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin