Poznati

Objavljen uzrok smrti unuka Roberta De Nira

Komentari

Autor: Tanjug

09/08/2023

-

11:16

Objavljen uzrok smrti unuka Roberta De Nira
Objavljen uzrok smrti unuka Roberta De Nira - Copyright Profimedia/AP/Carlo Allegri

veličina teksta

Aa Aa

Uzrok smrti Leandra De Nira Rodrigeza, unuka holivudskog glumca Roberta Denira, koji je preminuo 2. jula ove godine u 19. godini života, konačno je potvrđen. 

U saopštenju koje je objavio njujorški glavni mrtvozornik 8. avgusta, potvrđeno je da je Leandro preminuo od slučajnog predoziranja narkoticima. Prema njihovom izveštaju, smrt je ustupila zbog "toksičnih efekata fentanila, bromazolama, alprazolama, 7-aminoklonazepama, ketamina i kokaina".

Leandrova majka Drina de Niro, najstarija ćerka Roberta de Nira i njegove bivše žene Dijane Abot, ranije je objavila na društvenim mrežama da veruje da je njen sin umro nakon što je uzeo tabete pomešane sa fentanilom. Ona tvrdi da je osoba koja je tinejdžeru prodala ozloglašenu drogu to učinila znajući za posledice.

"Neko mu je prodao pilule pomešane sa fentanilom, za koje su znali da su takve, ali su mu ipak prodali. Zbog svih ovih ljudi koji se i dalje okolo za***avaju i prodaju sra*e, mog sina više nema", napisala je Drina na svom Instagramu.

Sredinom jula je u vezi sa slučajem Leandrove smrti uhapšen čovek optužen da je mladiću prodao smrtonosnu dozu. 

Šef Odeljenja za narkotike Policije u Njujorku Džejms Esig rekao je ranije novinarima da se fentanil nalazi u 98 posto droge u tom gradu. Reč je o narkotiku stotinu puta potentnijim od morfina, kojim se korisnici vrlo lako mogu predozirati. Najpoznatiji takvi slučajevi su smrt pevača Prinsa i repera Lil Pipa.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin