Život

Sunce Kalifornije pobedilo britansku maglu: Adel zbog sezonske depresije ostaje u Los Anđelesu

Komentari

Autor: Tanjug

09/12/2023

-

16:26

Sunce Kalifornije pobedilo britansku maglu: Adel zbog sezonske depresije ostaje u Los Anđelesu
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Britanska pop pevačica Adel saopštila je da će verovatno ostati u Los Anđelesu jer joj sunčano vreme pomaže da spreči sezonsku depresiju, u intervjuu za Holivod Reporter, prenosi Gardijan.

Pevačica, koja je rođena i odrasla u Totenhemu, u severnom Londonu, rekla je da je sunčano vreme u kalifornijskom gradu u kome živi od 2016. i gde je prošle godine kupila vilu vrednu oko 58 miliona dolara, dobro za nju.

"Patim od  sezonske depresije, tako da je vreme ovde dobro za mene, što je ponekad čudno jer sam Britanka", rekla je Adel.

Adel je istakla da uživa u životu u Los Anđelesu, koji u proseku ima oko 263 sunčanih dana u godini jer može da bude sama.

Ipak, priznala je da je izvođenje njene debitanske pesme "Hometown Glory", koju je napisala u čast Londona, čini emotivnom dodajući da joj britanska prestonica nedostaje, ali iz nekog ranijeg perioda.

"Sećam se kao da je bilo juče, kada sam napisla tu pesmu... I mislim da ne znaju svi, ali napisala sam je dan posle mog prvog učešća na protestu (protiv rata u Iraku 2003)", dodala je Adel, koja je ranije ove godine, u humorističkoj emisiji Alana Kara potvrdila da je stupila u brak sa američkim sportskim agentom Ričem Polom. 

Sezonska depresija ili sezonski afektivni poremećaj je vrsta depresije koja dolazi i prolazi po sezonskom obrascu, a češće se javlja zimi. Simptomi mogu uključivati trajno loše raspoloženje, ekstremni umor i povlačenje iz društvenih aktivnosti, piše Gardijan.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin