Poznati

Megan Markl tvrdi da je bila na meti zlostavljanja na mrežama tokom trudnoće

Komentari

Autor: Tanjug

09/03/2024

-

11:32

Megan Markl tvrdi da je bila na meti zlostavljanja na mrežama tokom trudnoće
Tanjug/AP/Kirsty O'Connor - Copyright Tanjug/AP/Kirsty O'Connor

veličina teksta

Aa Aa

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl kritikovala je, kako je navela, "naizgled beskrajnu toksičnost" na društvenim medijima i navela da je bila na meti "maltretiranja i zlostavljanja" u vidu poruka mržnje na društvenim platformama, dok je bila trudna sa decom Arčijem i Lilibet.

Markl je bila glavni govornik na panelu povodom Međunarodnog dana žena održanog u okviru godišnjeg festivala posvećenog muzici, medijima i filmu u Ostinu u Teksasu, prenosi BBC.

Megan je rekla da smo "zaboravili našu ljudskost" u određenim delovima medijske i digitalne sfere i istakla da smatra uznemirujućom činjenicu da žene, kako je rekla, šire mržnju jedna prema drugoj na mrežama, dodajući da joj je to  "neshvatljivo".

Jučerašnja konferencija bila je emitovana na Jutjubu, a većina komentara na izlaganje Megan bila je izuzetno pozitivna, što je neuobičajena reakcija javnosti na postupke nje i njenog supruga, princa Harija otkako su napustili kraljevsku porodicu i izneli privatne podatke u intervjuu sa Oprom Vinfri i u dokumentarcu na Netfliksu, navodi BBC. Princ Hari je tokom jučerašnjeg panela sedeo u prvom redu i bodrio suprugu.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin