Poznati

Emili Blant otvorila dušu Hauardu Sternu: Htela sam da povratim posle poljubaca sa nekim glumcima

Komentari

Autor: Tanjug

06/05/2024

-

12:12

Emili Blant otvorila dušu Hauardu Sternu: Htela sam da povratim posle poljubaca sa nekim glumcima
Emili Blant otvorila dušu Hauardu Sternu: Htela sam da povratim posle poljubaca sa nekim glumcima - Copyright Tanjug/AP/Christoph Soeder

veličina teksta

Aa Aa

Poznata holivudska glumica Emili Blant izjavila je da joj je bilo muka nakon poljubaca sa nekim svojim glumačkim kolegama.

Ona je u nedelju u poznatoj radio emisiji novinara Hauarda Sterna upitana da li je ikada "želela da povrati" posle poljupca sa nekim glumcem, a povodom nedavne izjave glumice En Hetavej da joj je traženo da poljubi više od 10 glumaca zaredom da bi režiseri procenili da li između njih "postoji hemija".

"Apsolutno", odgovorila je Blant i dodala da je "razvila tehnike" za ljubljenje sa glumcima koji je ne privlače, ali je i navela da je imala lepa iskustva sa nekim glumcima, među kojima su Dvejn Džonson, Robert Dauni Džunior, Met Dejmon i Kilijan Marfi, prenosi britanski Tajms.

Hetavej je ranije izjavila da joj je 2000-ih godina traženo da poljubi preko 10 glumaca zaredom da bi režiseri procenili da li između njih "postoji hemija", kao i da je to najgori način da se to proceni.

Ona je ocenila da u tome nije bilo zle namere iako je razmišljala da li nešto nije u redu sa njom jer "nije bila uzbuđena", već da je "to bilo drugačije vreme".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin