Poznati

Džejk iz "Dva i po muškarca" na novim fotografijama izgleda neprepoznatljivo: Gde je sada i šta radi Angus T. Džouns

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

02/09/2021

-

09:23

Džejk iz "Dva i po muškarca" na novim fotografijama izgleda neprepoznatljivo: Gde je sada i šta radi Angus T. Džouns
Džejk iz "Dva i po muškarca" na novim fotografijama izgleda neprepoznatljivo: Gde je sada i šta radi Angus T. Džouns - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Većina ljudi pamti glumca Angusa T. Džounsa po ulozi simpatičnog sina Alana Harpera u seriji "Dva i po muškarca", u kojoj je praktično odrastao.

Džouns koji je igrao mladog Džejka Harpera tokom cele jedne decenije, imao je samo deset godina kada je počelo emitovanje prve sezone.

Međutim, otkako je 2012. napustio seriju, javnost je retko imala priliku da ga vidi, pa ga većina i ne prepozna na fotografijama novijeg datuma, budući da sada ima 27 godina. Na nedavno objavljenim paparaco fotografijama, vidimo ga sada sa dugom bradom, kako bosonog šeta ulicama Los Anđelesa.

Kako je Angus postao Džejk

Džouns je počeo da se bavi glumom u petoj godini života, kada je na kastingu dobio ulogu u filmu "Simpatico" (1999) sa Šeron Stoun i Nikom Noltijem. Kasnije je igrao manje role, pre nego što ćemo ga upoznati kao Džejka, dečaka koji živi sa svojim razvedenim ocem Alanom (Džon Krajer) i stricem Čarlijem (Šin).

profimedia

 

Džouns je bio jedino dete koje je reditelj Čak Lor uzimao u obzir za ulogu Džejka. Iako se obično za takve uloge organizuje kasting, nakon što je Lor video Džounsa u filmu "The Rookie" iz 2002. godine, znao je da je savršen za "Dva i po muškarca".

"On nije bio dete glumac. On se samo zabavljao. Mislim da mu nije bilo stalo do toga da li će dobiti posao. Samo se dobro provodio", rekao je svojevremeno Lor.

On se istinski smejao kada je snimao scene sa Čarlijem Šinom i njegova iskrenost i autentičnost vraćala ga je u "Dva i po muškarca" iz sezone u sezonu.

Džouns je tako u jednom momentu zarađivao oko 350.000 dolara po epizodi i zahvaljujući seriji stekao bogatstvo od oko 20 miliona dolara.  

Međutim, on se 2012. priključio adventističkoj crkvi i u jednom intervjuu poručio ljubiteljima serije da više ne gledaju "Dva i po muškarca".

profimedia

 

"Molim vas, nemojte gledati tu seriju. Ne možete biti osoba koja se plaši Boga i biti u takvoj televizijskoj seriji", izjavio je on. Dve godine kasnije za Pipl je izjavio da je bio "licemer, jer se nisam slagao sa serijom, ali sam i dalje radio na njoj".

Pokrenuo je biznis sa Didijevim sinom

Nakon što je napustio glumu, upisao je studije životne sredine na Univerzitetu u Koloradu, prebacivši se pred kraj prve godine na smer jevrejskih studija, ali je odustao od praktikovanja bilo kakve veroispovesti.

profimedia

 

"Tokom poslednje tri godine bio sam deo nekoliko verskih organizacija. Trenutno se udaljavam od programa koji funkcionišu prema biznis modelu. Interesuje me da vidim gde ću stići bez toga da mi neka organizacija stavlja pečat kojim me ocenjuje kao dobrog, lošeg ili kakvog god", rekao je on za Pipl.

Studije je ostavio po strani i pokrenuo kompaniju za organizovanje javnih događaja "Tonite" zajedno sa sinom repera Šona Kombsa - Didija, a priznao je i da još voli glumu, kao i da se nada tome da će se vratiti Holivudu. 

Poslednji put je stao pred kamere u jednoj epizodi serije "Horas i Pit" komičara Luija Si Keja.

Komentari (0)

Magazin