Poznati

Madona otkrila zbog čega najviše žali: Odbila sam ulogu u "Matriksu" i zbog toga bih se ubila

Komentari

Autor: Collider

10/10/2021

-

08:12

Madona otkrila zbog čega najviše žali: Odbila sam ulogu u "Matriksu" i zbog toga bih se ubila
Madona - Copyright Tanjug/AP/Joel Ryan

veličina teksta

Aa Aa

Kraljica popa Madona otkrila je u emisiji kod Džimija Felona (The Tonigh Show with Jimmy Fallon) da ipak postoji nešto zbog čega najviše žali i što nije upisala u svoju bogatu muzičku, ali i filmsku karijeru.

"Odbila sam ulogu u `Matriksu`. Možeš li da veruješ? Htela sam da se ubijem zbog toga", kazala je Madona, ne želeći da otkrije koju je to tačno ulogu odbila, prenosi Collider.

"Matriks" (The Matrix) je postao jedna od najuspešnijih filmskih trilogija u istoriji, sa bruto prihodom od 1,3 milijarde dolara, a četvrti nastavak nedavno je najavljeno da će premijerno biti prikazan 22. decembra.

"To je jedan od najboljih filmova ikada snimljenih. Mali deo mene žali zbog tog jednog trenutka u mom životu", izjavila je kraljica popa.

Ne žali što je odbila vodeću ulogu u erotskoj drami "Showgirls", ali je otkrila i to da je odbila ulogu u filmu "Povratak Betmena" u kom je trebalo da igra lik Žene-mačke, koji je po oceni kritike maestralno odigrala Mišel Fajfer.

"Gledala sam oba filma, ali mi je ipak žao što sam odbila da igram Ženu-mačku, ona je prilično žestoka", rekla je Madona.

Iako su filmski studiji i ranije pokušavali da produciraju film o njenom životu, ona nijednim ponuđenim ostvarenjem nije bila zadovoljna. Zato sada radi na ostvarenju koje će sama potpisati, i kao scenarista i kao reditelj.

"Ne postoji osoba na ovoj planeti koja može bolje napisati priču o mom životu, snimiti je i režirati, bolje od mene. Gomila njih je pokušavala da napravi film o meni i uvek su to bivali muškarci. Zašto bi ti ljudi hteli da prave film o mom životu? Ništa istinitog u njihovim scenarijama nisam videla, a u njihovim prikazima nema niti razumevanja niti trunke poštovanja prema ženi", kazala je Madona.

Do sada se dva puta oprobala kao reditelj - "Filth and Wisdom" (2008) i "W.E." (2011), a predvodi rediteljski i kreativni tim koji je radio na njenom novom dokumentarcu - koncertnom filmu "Madame X" (odnedavno dostupan na Paramaunt+).

U pitanju je ostvarenje koje "prati" njen 14. istoimeni studijski album, a koji je promovisala na turneji "Madame X" i koja je obuhvatila 12 nastupa tokom februara 2020. u londonskom Paladijumu. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin